Strandmote

Dette vil vi helst se

Slik finner du og kroppen seg til rette på stranden.

STØDIG: Finn en bikini som sitter som den skal. Det gjør strandlivet mer behagelig.
STØDIG: Finn en bikini som sitter som den skal. Det gjør strandlivet mer behagelig. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Endelig er det sommer, og tid for sol og strand. Her får du syv enkle stiltips, som kan være lure å ha i bakhodet.

1. Ikke bruk høye hæler på stranden: Det er en tid for alt, og høye hæler hører ikke hjemme på stranden. Ikke bare er det lite praktisk, men også lite flatterende. Lettkledde damer i vinglete sko er det siste vi vil se, så gå for noe stabilt og komfortabelt, som ballerinas eller flip flops.

VÅGAL BERTE: Nicole Snooki Polizz fra Mtv-serien Jersey Shore er ikke kjent for sin gode stilsans. Strandmoten er intet unntak.
VÅGAL BERTE: Nicole Snooki Polizz fra Mtv-serien Jersey Shore er ikke kjent for sin gode stilsans. Strandmoten er intet unntak. Foto: Foto: Stella

2. Kjøp badetøy som passer: Ingen vil se, uansett hvor flott du er, for mye av hverken pupp eller rumpe. Bruk tid på i finne badetøy som kler figuren din, fremfor å kjøpe det som er trendy. Det hele handler om komfort, så finn rett fasong, farge og størrelse.

GODT VALG: Carmen Electra er en av de som tar hensyn til hva hun kler, når det kommer til valg av badetøy.
GODT VALG: Carmen Electra er en av de som tar hensyn til hva hun kler, når det kommer til valg av badetøy. Foto: Foto: Stella

3. Ikke overdriv tilbehør: Det enkle er ofte det beste på stranden, så unngå for mye smykker og ringer. Er du avhengig, gå for et enkelt armbånd eller en fotlenke.

4. Ikke bruk sololje: Selv om din store drøm er å bli brun fort, må du bruke en god solkrem med faktor. Dette gjelder både ansikt og kropp. Sololje er livsfarlig!

5. Unngå sminke: Er du totalt avhengig av make up, bør du kun gå for en oljebasert foundation. Bruk den kun på kritiske områder, for det aller beste for huden er å kun gå for solkrem. Spar den tunge øyenskyggen og det doble laget med maskara til en anledning der du virkelig trenger et forførerisk blikk.

6. Ta på deg klær: På stranden handler det for noen om "å se og bli sett". For din egen del anbefaler vi likevel at du tar på deg et plagg eller to hvis du skal i kiosken eller ut på en lengre spasertur. Glem lårkorte trange skjørt. Gå for en maxikjole eller en sarong. Ikke bare ser det bra ut, men det er også svale plagg. Maxikjolen kan du også bruke videre ut over kvelden, om den skulle bli fuktig og lang.

7. Invester i solbriller: Skal du være mye utendørs denne sommeren er det ikke bare viktig å ta vare på huden, men også øynene. Ikke bare er solbriller et fantastisk tilbehør, men polaroidiserte briller beskytter øynene dine mot både sollys og UV-stråler.

Les mer:

Slik blir du vårtrendy på lavbudsjett

TILDEKT: Det at både Audrina Patridge og Christina Milian beholder klærne på i bevegelse på stranden, gjør dem ikke mindre oppsiktsvekkende.
TILDEKT: Det at både Audrina Patridge og Christina Milian beholder klærne på i bevegelse på stranden, gjør dem ikke mindre oppsiktsvekkende. Foto: Foto: Stella

Nå kan du legge de høye hælene på hylla

Våger du å prøve denne trenden?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning