SKJØNNE NYHETER:

Akutt skjønnhetsdetox NÅ!

Tørr hud, trøtte øyne og crispy flisete hår? Her er redningen!

SKJØNNE NYHETER: Her er 6 produkter for opplagte øyne, sunn hud, vakre kinn, sunne lepper og en glad kropp. Se priser og info under.
SKJØNNE NYHETER: Her er 6 produkter for opplagte øyne, sunn hud, vakre kinn, sunne lepper og en glad kropp. Se priser og info under.
Publisert Oppdatert

I januar er det vanskelig å føle seg noe annet enn umåtelig bleik.

Men å pøse på med solpudder og foundation, er ikke løsningen.

Nei, du vil gå for produkter som gir deg friske kinn, fukt i huden og skinnende blankt hår.

Vanskelig å stå opp om morgenen? We hear ya! Dessverre har vi ikke knekt koden for en opplagt vintermorgen enda, men kjølende øyemasker kan i det minste få oss til å se hakket mer opplagte ut.

6 produkter du vil elske

REDD LEPPENE: Tørre og sprukne lepper er en uvelkommen klassiker som ofte hører vinteren til – men kjør på med en god leppe-skrubb og leppepomade, så holder du problemet i sjakk. Midnight Blueberry The Lip Scrub og The Lip Slip Balm fra Sara Happ, kr 229 per stk.
REDD LEPPENE: Tørre og sprukne lepper er en uvelkommen klassiker som ofte hører vinteren til – men kjør på med en god leppe-skrubb og leppepomade, så holder du problemet i sjakk. Midnight Blueberry The Lip Scrub og The Lip Slip Balm fra Sara Happ, kr 229 per stk. Foto: Produsentene
REN OG PEN: Høres det ikke umåtelig digg ut med en varm kopp te, som i tillegg skal rense kroppen? Grønn te med en blanding av mate og sitrongress kan komme til å bli vår beste venn på kalde vintermorgener. Detox fra Kusmi Tea, kr 289.
REN OG PEN: Høres det ikke umåtelig digg ut med en varm kopp te, som i tillegg skal rense kroppen? Grønn te med en blanding av mate og sitrongress kan komme til å bli vår beste venn på kalde vintermorgener. Detox fra Kusmi Tea, kr 289. Foto: Produsentene
GÅ FOR FERSKEN: Det er vanskelig å føle seg noe annet enn umåtelig bleik akkurat nå, men å slenge på et tungt solpudder er ikke løsningen. Prøv heller en rouge i ferskentoner – den frisker til ansiktstonen, er lett å legge og passer til alle hudtoner. Blush i fargen 107 fra Lindex Beauty, kr 70.
GÅ FOR FERSKEN: Det er vanskelig å føle seg noe annet enn umåtelig bleik akkurat nå, men å slenge på et tungt solpudder er ikke løsningen. Prøv heller en rouge i ferskentoner – den frisker til ansiktstonen, er lett å legge og passer til alle hudtoner. Blush i fargen 107 fra Lindex Beauty, kr 70. Foto: Produsenter
MORGENFUGL: Vanskelig å stå opp om morgenen? We hear ya! Dessverre har vi ikke knekt koden for en opplagt vintermorgen enda, men kjølende øyemasker kan i det minste få oss til å se hakket mer opplagte ut. Under Eye Treatments i Ice Water fra Eyes by ToGoSpa, kr 149.
MORGENFUGL: Vanskelig å stå opp om morgenen? We hear ya! Dessverre har vi ikke knekt koden for en opplagt vintermorgen enda, men kjølende øyemasker kan i det minste få oss til å se hakket mer opplagte ut. Under Eye Treatments i Ice Water fra Eyes by ToGoSpa, kr 149. Foto: Produsenter
PÅ HÅRET: Håret har kanskje begynt å bli litt mer crispy enn det er mykt? Sørg da for at hårpleien din både er fuktighetsgivende, så vel som rensende. Intense Detox rensende balsam fra HiF, kr 260.
PÅ HÅRET: Håret har kanskje begynt å bli litt mer crispy enn det er mykt? Sørg da for at hårpleien din både er fuktighetsgivende, så vel som rensende. Intense Detox rensende balsam fra HiF, kr 260. Foto: Produsentene
OPPVÅKNING: Pass på å holde et høyt fuktighetsnivå for å geleide huden gjennom en påkjennende vinter. Spray ansiktsvann over usminket eller sminket hud, spesielt i tørre kontor- eller skolebygg, og gjerne flere ganger om dagen. Facial Mist fra Maya Water, kr 249.
OPPVÅKNING: Pass på å holde et høyt fuktighetsnivå for å geleide huden gjennom en påkjennende vinter. Spray ansiktsvann over usminket eller sminket hud, spesielt i tørre kontor- eller skolebygg, og gjerne flere ganger om dagen. Facial Mist fra Maya Water, kr 249. Foto: Produsentene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning