Trusetrend

Trusa som gir deg rumpe som Beyoncé

Har du flat rumpe, kan du alltids jukse deg til en fyldigere variant.

SPRETTRUMPE: Denne trusen med innlegg hevder å kunne gi selv den flateste rumpe en formfull sprett.
SPRETTRUMPE: Denne trusen med innlegg hevder å kunne gi selv den flateste rumpe en formfull sprett. Foto: Foto: AP/produsenten
Publisert Oppdatert
KVINNEIDEAL: De kvinnelige formene til Christina Hendricks blir hyllet i moteverdenen.
KVINNEIDEAL: De kvinnelige formene til Christina Hendricks blir hyllet i moteverdenen. Foto: Foto: Stella

Denne sesongen har vi endelig sett et skifte i motebildet. Fra å strebe etter å se tynne ut, skal vi nå hylle våre kvinnelige former.

- Lenge har det vært svært tynne jenter som har vært idealet, men etter en stund kommer alltid en motreaksjon, hvor det motsatte blir veldig in igjen, sier Vibeke Stiansen, moteredaktør i Det Nye.

Juks deg til større bak

Det er ikke like lett å tilpasse kroppen man har fått tildelt med det svingende trendbildet, men det finnes mange måter å jukse på.

Man kan få større pupper med riktig BH, og man kan fremheve timeglassfiguren ved å bruke riktig underbukse. I tillegg kan man bruke hold-in undertøy for å få en smalere midje.

Og hvis du ønsker deg en fyldigere bakende som Beyoncé, Jennifer Lopez eller Kim Kardashian, så finnes det faktisk undertøy som hjelper deg med dette også!

For den nette sum av 179 kroner kan du kjøpe deg en «ny» og spretten rumpe.

På nettsiden Bare Necessities kan du nemlig gå til innkjøp av Pure Style Girlfriends Bump-A-Booty Padded Panty som skal gi deg en fyldigere rumpe.

Kvinnelige former tilbake

Trendene er som en pendel som hele tiden svinger frem og tilbake, og denne sesongen er 50-tallsmoten er en av de største tendensene.

Skal vi tro designerne og moteskaperne, så skal vi nå kle oss i klær som understreker vår feminine timeglassfigur.

- Nå skal kvinner aller helst skal ha mer former igjen. Vi så det på catwalken hos Louis Vuitton, hvor sjefsdesigner Marc Jacobs for første gang på veldig lenge brukte modeller med former på catwalken, forteller Stiansen.

Liker formfulle rumper

UNDERBUKSE MED INNLEGG:  Pure Style Girlfriends Bump-A-Booty Padded Panty skal gi deg større rumpe.
UNDERBUKSE MED INNLEGG: Pure Style Girlfriends Bump-A-Booty Padded Panty skal gi deg større rumpe. Foto: Foto: BareNecessities.com

I tillegg lar vi oss gladelig inspirere av tv-serier som «Mad Men», med den flotte og frodige Christina Hendricks i spissen.

Og skal vi tro redaksjonssjefen i livsstilsmagasinet Mann, Per Ivar Johansen, så ønsker også menn denne frodige moten velkommen.

- Smaken er vel som baken, men generelt vil menn ha best mulig form på dama si - og det inkluderer formfull rumpe, sier han.

Han legger til at når jentene sitter på fanget deres, så vil de helst ha en veltrent, rund rumpeutgave der - ikke en spiss variant som skjærer seg inn i lysken, og ikke en formloff.

Alternativ for flate bakender

Vibeke Stiansen kan ikke se for seg at underbukser med innlegg blir en like stor hit som push-up BH-en.

- Men dersom den kan hjelpe jenter som sliter med flat rumpe og ønsker seg mer der bak, er det jo ingen ting som er bedre enn det, påpeker hun.

Og hva synes egentlig mannfolk om at vi jukser oss til en større rumpe?

- Jeg hadde blitt skuffet hvis drømmedama jukset seg til en fyldigere rumpe. Vi sliter nok med å dechiffrere «mysteriet deg» fra før, og som de enkle sjeler vi er, liker vi å forholde oss til «what you see is what you get», sier Johansen.

Han sier at hvis dama hadde hatt flat rumpe, så vill han ha fôret henne på øl og pizza, men understreker at formen på rumpa hennes er veldig lite avgjørende hvis hun bare er kul, lite selvhøytidelig, omsorgsfull og ler av «Entourage».

Les også:

Slik ser du bra ut naken

Høsttrender for formfulle jenter

Perfekte klær til din kroppsfasong

Hevder strømpebukse forbrenner fettNyttige tjenester

FORUM

Underholdning