TRENDER 2015

Hvordan ville du stylet disse?

Vinn klær fra designermerket Scandicandy for 8000 kroner.

VINN DISSE: Ved å skrive i kommentarfeltet vårt på Facebook hvordan du villle stylet disse, kan du vinne klær for opptil 8000 kroner fra merket Scandicandy.
VINN DISSE: Ved å skrive i kommentarfeltet vårt på Facebook hvordan du villle stylet disse, kan du vinne klær for opptil 8000 kroner fra merket Scandicandy. Foto: Foto: Scandicandy
Publisert Oppdatert

Skjørt, strømper, stiletter eller joggesko? Mulighetene er mange når det kommer til å style plagg, i hvert fall hvis plaggene er lekre, og av god kvalitet.

Nå har du mulighet til å vinne klær fra Scandicandy til en verdi av 8000 kroner. (Gavepakken inneholder totalt 4 gensere og et par hansker) Alt du trenger å gjøre, er å fortelle oss  i kommentarfeltet på Det Nyes Facebook-side, hvordan du ville stylet genseren og hanskene, som vises i bildene over og under.

Mote og skjønnhetsansvarlig i Det Nye vet hva hun ville kombinert det med:

- Med en lekker slengbukse gir hanskene og de lyse genserne meg en skikkelig 70-talls «vibe», sier hun. 

I januarutgaven av Det Nye ropte vi tre ganger hurra for dette nyetablerte norske merket. Det er designeren Theodor Blix, og Maria Lopez som står bak designermerke. Plaggene er laget av kasjmir - et av verdens mest luksuriøse stoffer - og et stoff du bør investere i før du blir 30.

Blix og Lopez ønsket å skape luksuriøse plagg til en overkommelig pris, i tillegg til å hedre den skandinaviske stilen.

- Vi er kontrollfreaker når det kommer til kvalitet, men vi prøver å holde prisen nede. Vi vil at plaggene våre skal kunne brukes til alt, og vi gleder oss til å se hvilke styling-ideer Det Nye-leserne kommer med, sier de.

Denne konkurransen er i samarbeid med Scandicandy og klærne vi deler ut er sponset av dem.

Lik Scandicandy på Facebook

BIKER CHIC: Den grå genseren og hanskene fra Scandicandy kan bli dine i løpet av dagen.
BIKER CHIC: Den grå genseren og hanskene fra Scandicandy kan bli dine i løpet av dagen. Foto: Foto: Scandicandy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning