Motekatalog på nett:

Slik finner du merkene du leter etter

Nytt moteregister på nett gjør shoppingen enklere.

STORELOCATOR: Nettstedet som hjelper deg å finne butikker som selger de merkeklærne du er ute etter.
STORELOCATOR: Nettstedet som hjelper deg å finne butikker som selger de merkeklærne du er ute etter. Foto: FOTO: Eger Karl Johan egerkarljohan.no
Publisert Oppdatert

Hva gjør du når du har sett noe i et moteblad som du bare må ha, men som du verken vet hvor du får kjøpt i butikk eller finner i nettbutikker?

Løsningen kan være storelocator.no, en nettside som er designet for å hjelpe forbrukere å finne butikker og klesmerker i skandinaviske byer.

Ansvarlig redaktør for nettstedet Norwegian Fashion, Steven Stieng, er både grunnlegger og daglig leder av Storelocator. Og etter et halvt års utvikling kunne han 2. februar endelig lansere betaversjonen av nettsiden.

Butikkvindu på nett

- Ideen til nettsiden fikk jeg etter et års drift av Norwegian Fashion, da jeg mottok en del henvendelser om hvor man kunne kjøpe de klærne vi omtalte, forteller han.

Storelocator er den første portalen i Norden som tilbyr denne type tjenester, og det kan være en verdifull markedsføringsplattform for moteindustrien, spesielt for klesbutikker og designere.

- Norges største aktører innen moteindustrien har allerede tatt kontakt, og signaler fra forbrukerne tilsier at dette er en etterlengtet tjeneste, sier Stieng.

Et sosialt nettsted

Storelocator er lagt opp til å være et sosialt nettsted hvor alle kan registrere seg og legge inn butikker eller merker. Deretter kan de administrere hvilke butikker som selger hvilke merker.

Ved hjelp av søkemotoren kan du finne det du er på utkikk etter. I tillegg til opplysninger om butikkens adresse, vil du gjennom et kart på siden kunne se hvor butikken er lokalisert.

- Nettsiden er spesielt nyttig for de som er på leting etter noe spesifikt, som klær fra norske designere eller helt spesielle merker, forteller Stieng.

Shopping-guide på ferien

Registrerte brukere har mulighet til å opprette egne shopping-guides, og legge til butikker som er registrert i Storelocator.

Dette vil være spesielt nyttig om man skal ut og reise. Da kan man bare gå på nettsiden via telefon eller pc, og se på kartet hvor de utvalgte butikkene ligger.

Motekonsulent Solrun Kleve tror dette kan være et flott hjelpemiddel, spesielt om man skal shoppe i en by man er lite kjent i.

- Dette høres ut som en genial nettside. Spesielt for mennesker som ikke er lokalkjent i Oslo, eller om man skal på shopping i en annen skandinavisk by, sier Kleve til klikk.no

Les også:

Slik sparer du penger på nettshopping

Norges kuleste moteblogger

Urban mote for tøffe gutter

Norske designere hylles internasjonalt

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning