Blondinbellas bloggtips

Slik ble hun bloggmillionær

Blondinbellas suksessoppskrift er enkel og konkret. Få hennes tips!

Isabella Löwengrip, Blondinbella, har blitt Sveriges største bloggkjendis.
Isabella Löwengrip, Blondinbella, har blitt Sveriges største bloggkjendis. Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert
I SALG NÅ: Det Nye nr. 4 er vårens store karrierespesial og suksessfulle Isabella Löwengrip er på coveret.
I SALG NÅ: Det Nye nr. 4 er vårens store karrierespesial og suksessfulle Isabella Löwengrip er på coveret. Foto: Faksimile

Svenske Isabella Löwengrip var blant de første som skrev en dagboksbasert blogg på nettet. Lesertallene steg kjapt og som 16-åring våknet hun opp til avisoppslag om at bloggen hennes var verdt fem millioner svenske kroner.

Nå har Sveriges bloggdronning blitt 22 år, og på den tiden har hun rukket å starte et magasin, to nettbutikker, et klesmerke og hun kommer snart med sin tredje bok. Liten tvil om at Isabella vet en ting eller to om det å skape buisness av en blogg!

Nettopp derfor pryder hun forsiden av Det Nyes store karriere- og utdanningsspesial. I intervjuet avslører hun hvorfor hun har blitt den beinharde buisnesskvinnen hun er, og deler hun gode tips for å nå målene sine. Og Isabella er ikke kjent for å sette seg beskjedne mål:

- Jeg skal bli Sveriges svar på Oprah Winfrey! sier hun i Det Nye nr. 4, som er i salg nå.

Bli abonnent!

- Store mål er helt nødvendig, mener Isabella.

Og selv om hun ikke har klart å dytte Oprah Winfrey av tronen (ennå!), har hun definitivt knukket koden for en suksessfull blogg.

Oppskriften er like enkel som den er vanskelig. Fem daglige bloggposter med helt bestemt innhold. Har du viljestyrke og tid til å gjennomføre disse tipsene, er vi sikre på at vi snart ser deg på bloggtoppen i Norge.

Les Isabellas bloggtips under bildet.

Isabella er sjelden å se uten kameraet, hennes viktigste verktøy som blogger.
Isabella er sjelden å se uten kameraet, hennes viktigste verktøy som blogger. Foto: Foto: Stella Pictures

Sukessoppskriften

1: BEGYNN MED Å INSPIRERE

- Klokken er 08, første innlegg blir gjerne noe som har med klær å gjøre, og retter seg mot unge jenter. En dagens outfit, eller noe annet som kan inspirere alle andre som skal kle seg før jobb og skole. Her blir kommentarene «så fin du er», «så tjukk du er», «så tynn du er».

2: TID FOR Å SKRYTE

- Ved lunsj har jeg litt eldre lesere og må tilpasse meg etter det. Da kommer fremgangsinnlegget, da skryter jeg så mye jeg bare kan om hva jeg skal gjøre den dagen. Kommentarene handler mest om hvor flink og drevet jeg er, på denne tiden hylles jeg av leserne.

3: PROVOSER

- Ved 15-tiden er folk lei av å være på jobb, blodsukkeret er lavt, nå er det lett å provosere. Da skriver jeg for eksempel at jeg har vært og fikset neglene mine og at jeg gleder meg til å komme hjem til et rent hus, fordi hushjelpen har vært der. I kommentarfeltet er jeg er blåst bimbo igjen. Yes!

4: VÆR MOTIVERENDE

- Tidlig på kvelden skriver jeg helst et innlegg som kan inspirere. Det kan være et innlegg om hvordan du starter en blogg eller hvordan du kan lære deg å snakke foran mange mennesker. Noe som er litt girlpower.

5: VIS HVEM DU ER

- I dagens siste innlegg vil jeg vise noe som bare er Isabella, noe som viser den unge jenta bak alt det andre. Det kan være at jeg har kranglet med kjæresten eller har spist pølser til middag, noe helt hverdagslig alle kan relatere seg til.

Kilde: Isabellas forelesning under Webdagarna i Gøteborg.

Les også:

Slik løser du 10 vanlige skjønnhetskriser

Følg Det Nye på Facebook

Slik blir du like vakker som Maria Skappel

Meld deg på Det Nyes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Vi testet mineralsminke

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning