Mote: Det Nye.

Rubis topp 5 ankelstøvletter

Her er mine absolutte ankelstøvlett-favoritter!

RUBIS TOPP 5 MOTEKUPP: Denne ankelstøvletten er på topplista til Rubi denne uka.
RUBIS TOPP 5 MOTEKUPP: Denne ankelstøvletten er på topplista til Rubi denne uka. Foto: Foto: Trond W. Andersen, produsenten
Publisert Oppdatert

Min absolutte hverdagsfavoritt er ankelstøvletten.

Det er skoen som passer til ethvert antrekk

Er det noe som alltid står på min ønskeliste så er det ankelstøvletter og boots.

De passer perfekt til skinnyjeans, dressbukser, skjørt, både korte, lange og knelange. For ikke å snakke om til forskjellige anledninger. Med andre ord, de passer til alt!

Jeg er derfor på evig søken etter nye. Og det finnes utrolig mange å velge mellom.

For tiden har jeg et veldig hang-up i fargen burgunder og syns at et par burgunderfargede bør ønskes velkommen i garderoben denne sesongen. Jeg sikler blant annet på ankelstøvlettene med kilehæl fra Zara. Aller helst skulle jeg ryddet plass i garderoben til alle disse herlighetene, og prisene er snille, - ingen over 1200 kr!

Her er forrige ukes motekupp.

Share

Mine ankelstøvlett-favoritter

TOPP 5 ANKELSTØVLETTER: Her er favorittene, og aller hyggeligst: prisen! Ingen over 1200.
TOPP 5 ANKELSTØVLETTER: Her er favorittene, og aller hyggeligst: prisen! Ingen over 1200. Foto: Foto: Produsentene, Trond W. Andersen

1. Klassiker fra Bianco (1000 kr)

Dette er et typisk eksemplar på en sko som bør finnes i alle garderober. Den er klassisk, med avrundet tupp, noenlunde smal som gjør den mer feminin, og med spenne bak.

Perfekt til alle antrekk! At hælen ikke er så altfor høy gjør den perfekt til hverdag. Men den kan definitivt også brukes til festligere anledninger.

2. Burgunderfarget fra Zara (959 kr)

Trendfargen for sesongen er i mine øyne verdt å investere i. Jeg elsker rett og slett nesten alt som er burgunder eller bærfarget. Inkludert disse med kilhæl. I snittet er de ganske like de fra Aldo. En fin måte å sprite opp hverdagsantrekket på, særlig.

3. Klassisk fra Nelly White Label (799 kr)

Dette er også et par klassiske sko, men noe mer maskuline i formen. Jeg liker spesielt godt miksen av strukturer og den synlige glidelåsen.

4. Høyt skaft fra Din Sko (599 kr)

Denne ankelstøvletten har høyt skaft og en matt overflate noe jeg liker. Hælen er ikke så høy at det blir slitsomt til hverdags, hvilket passer ypperlig og prisen er den snilleste av disse 5.

5. Ankelboots med kilehæl fra Aldo (1200kr)

Jeg elsker formen på denne skoen. Den er vid i toppen og passer særlig perfekt til skinnyjeans. Kilehæl har forlengende effekt på bena og leggene vil se smalere ut siden skaftet på skoen er såpass vid. Her finner du forresten en super guide til hvordan du finner jeans som sitter perfekt.

Shoppingtips:

Aller helst bør ankelboots-samlingen bestå av litt forskjellige hæler, høyder og farger, noen klassiske og noen mer spesielle.

Både brune, svarte og grå er et must. Og så kan man tillate seg å investere i et par sesongbetonte. Enten det er sesongens farge eller form, et par sko er ofte det som gjør antrekket.

Les også:

Vet du ikke helt hva du skal ha på deg om morgenen? Slik får du maks ut av garderoben din!

Høstens trender til under 500-lappen

- Jeg har til gode å se én jente som får fin rumpe i denne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning