Mote

Bloggernes festfavoritter

Vi ba tre kule bloggere sette sammen hvert sitt antrekk til festsesongen.

FESTANTREKK: Vi spurte tre kule motebloggere om å velge ut hvert sitt antrekk til festsesongen.
FESTANTREKK: Vi spurte tre kule motebloggere om å velge ut hvert sitt antrekk til festsesongen. Foto: Foto: privat/produsenten
Publisert Oppdatert

La deg inspirere av tre kule motebloggere når du skal finne det perfekte festantrekket.

De er superoppdaterte på mote og tilpasser trendene til deres egne personlige stil.

Vi har fått deres beste tips og festfavoritter.

Del

Maria, blogger på Vanillascented.freshnet.se

Maria Van Nguyen liker ikke å se for pyntet ut når det er fest.

- Helt ærlig så må jeg innrømme at jeg egentlig pynter meg mer til hverdags. På fest ser man meg ofte i skinny jeans, et par ankelboots og en slapp tanktop, sier Maria.

Til spesielle anledninger tenker hun mer over hva hun tar på seg.

- Da kan det hende at jeg tar frem en kjole, som jeg egentlig bruker veldig sjelden fordi jeg ikke liker å se for pyntet ut. Men da liker jeg å kombinere den med litt kraftige sko eller en slapp jakke, bare for å tone ned uttrykket og gjør det mer laidback. Jeg liker å kle meg kult, avslappet og enkelt.

Marias antrekk

- Jeg liker ben og er veldig glad i å fokusere på akkurat det. Når kjolen er så kort som denne er det fint med de lange ermene som gjør at man ikke viser for mye hud. Elsker teksutren på denne kjolen, den gjør at kjolen skiller seg ut fra de andre «lille sorte».

MARIA: Trenchcoat fra Weekday (kr 800), ankelboots fra Asos.com (kr 730), gullveske fra Topshop.com (kr 430) og kjole fra Kimberly Oviz (kr 7760).
MARIA: Trenchcoat fra Weekday (kr 800), ankelboots fra Asos.com (kr 730), gullveske fra Topshop.com (kr 430) og kjole fra Kimberly Oviz (kr 7760). Foto: Foto: produsenten

- Når man har på seg en så nett og liten kjole som jeg har valgt ut er det fint med litt kraftige sko for at det ikke skal bli for pyntet. Jeg liker den kraftige hælen og den spisse tuppen på disse.

- Trenchcoats blir jeg aldri lei av, og denne er fin med den lange lengden og det løse snittet. Jeg vil bruke den åpen med opprullede ermer for å få et avslappet uttrykk. Og man trenger ikke et smykke når man har en veske som denne. Jeg liker at den ser slitt og litt vintage ut.

Marianne, blogger på Styledevil.com

Det eneste Marianne Theodorsen må ha på seg for at det skal være fest, er høye hæler.

- Høye hæler er et absolutt must, bortsett fra det har jeg ingen fasit og kler meg etter dagsformen. Jeg kan føle meg vel både i en fin kjole og i t-skjorte og jeans - alt etter hvilken type fest det er selvsagt, sier Marianne.

- Rød lebestift er også en festfavoritt. For min del løfter røde lepper hele antrekket. Favoritten er «Ruby Woo» fra Mac. Den er tørr og holder hele kvelden.

Mariannes antrekk

- Den lille sorte behøver slett ikke være kjedelig. Denne blondekjolen har allerede fått plass i garderoben, og skal brukes på flere julefester framover. Jeg liker at den er superkort, men likevel classy. Tykke strømpebukser er et absolutt must når man viser såpass mye ben.

- En fin kåpe eller jakke er vel så viktig som en fin kjole for meg. Denne fra Hope er en klassiker som kan brukes i årevis framover. Jeg bruker heller ankelboots enn pumps, og disse fra Alexander Wang ville vært perfekte til den sorte blondekjolen

- Jeg trenger også en veske for å ha leppestiften og mobilen i. Denne fra Topshop er som et smykke og jeg elsker vintagefølelsen.

MARIANNE: Kåpe fra Hope (kr 5140), sko fra Alexander Wang (kr 7720), veske fra Topshop (kr 425), leppestift fra MAC i fargen Ruby Woo (kr 145) og kjole fra Whyred (kr 2950).
MARIANNE: Kåpe fra Hope (kr 5140), sko fra Alexander Wang (kr 7720), veske fra Topshop (kr 425), leppestift fra MAC i fargen Ruby Woo (kr 145) og kjole fra Whyred (kr 2950). Foto: Foto: produsenten

Elen, blogger på Ele-ista.blogspot.com

Elen Kristvik har alltid på seg én rar ting eller to til fest.

- Jeg liker å ha det gøy når jeg kler meg, uansett hvilken anledning. Det er sikkert derfor det henger en del rart i skapet mitt. Så til fest velger jeg en rar ting eller to og holder det enkelt ellers, sier Elen.

Hun synes gost man kan kombinere plagg som ikke passer sammen ved første øyekast.

- I det siste har jeg hatt en tendens til å tone ned antrekkene. Jeg trekker heller fra enn å legge til, og prøver å gå for et spesielt element blandet med noe enkelt. Jeg har ingen regler. Fest er moro, mote er moro.

Elens antrekk

- Antrekket i seg selv er hel-hvitt. Det er enkelt, men med en blonde-bh under og blusen helt gjenkneppet med rav-smykket over, blir det mer pyntet.

- Siden jeg har bodd et halvt år i Danmark har COS blitt en god venn. Jeg har siklet på denne gulvlange kåpen en stund. Skoene er ville, det er de galeste jeg har sett på lenge!

- Jeg har blitt hekta på leppestift og YSLs leppestifter er gode og gir fukt. Denne fuksiafargen er frisk og passer perfekt til antrekket. Leppestift funker utrolig bra med bart ansikt, noe som passer meg som er verdens mest talentløse når det kommer til sminke.

Les også:

Disse bloggene bør du lese

ELEN: Sko fra Jeffrey Campbell (kr 965), veske fra Topshop (kr 475), leppestift fra YSL i fargen Fuchsia (kr 265), ravsmykke fra Ambershopping.com (kr 120), bukser fra Vanessa Bruno (kr 975) og bluse fra Acne (kr 1195).
ELEN: Sko fra Jeffrey Campbell (kr 965), veske fra Topshop (kr 475), leppestift fra YSL i fargen Fuchsia (kr 265), ravsmykke fra Ambershopping.com (kr 120), bukser fra Vanessa Bruno (kr 975) og bluse fra Acne (kr 1195). Foto: Foto: produsenten

Norges kuleste moteblogger

Lær å gå på høye hæler

Tre kule partylooker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning