Garderoben alle jenter ønsker seg

I klesskapet til Jaime King

Hart of Dixie-stjernen har byttet ut Kid Rock med Kyle Newman, og 90-tallsgrunge med tidløse og klassiske plagg. Vi tok en titt i klesskapet!

HEKTA PÅ KLÆR: Fantastisk vakre Jamie åpnet dørene til hjemmet sitt i Beverly Hills, der hun bor med mannen Kyle Newman. Skuespilleren ble hekta på klær da hun jobbet som catwalkmodell, og har utallige moteskatter i hjemmet sitt.
HEKTA PÅ KLÆR: Fantastisk vakre Jamie åpnet dørene til hjemmet sitt i Beverly Hills, der hun bor med mannen Kyle Newman. Skuespilleren ble hekta på klær da hun jobbet som catwalkmodell, og har utallige moteskatter i hjemmet sitt. Foto: FOTO: Bulls
Publisert Oppdatert

Jaime King:

Født: 23. april, 1979

Fra: Omaha, Nebraska, USA

Kjent for: Tv-serien Hart of Dixie, som i Norge går på TV2 Bliss. Mange husker henne nok også fra komedien White Chicks.

Status: Gift med regissør og produsent Kyle Newman.

Instagram: jaime_king

- Alexander McQueen lærte meg hvordan man drikker te, på skikkelig måte, med melk, sukker og kjeks, forteller Jaime King.

Skuespilleren har åpnet dørene for å vise oss godbitene i skapet, og forteller nå om de beste minnene fra da hun var modell.

- Vi kunne snakke om alt mulig! Vi var begge ferskinger. Jeg var i hvert eneste show han hadde helt fra hans aller første, inkludert Givenchy.

Den første visningen hun noen gang gikk husker hun også veldig godt!

- Det var Tom Ford for Gucci. Naomi gikk foran meg og Kate Moss bak meg. Jeg holdt på å dø! minnes hun.

- Jeg husker også godt visningene til Galliano, det var teater! Showene hans gjorde at jeg oppdaget skuespill.

Kulturelle forskjeller

Jaime har bodd i både New York og L.A. og reist verden rundt med jobben.

- Det er spennende å reise og se hva kvinner i ulike kulturer gjør for å føle seg vakre. I Europa er kvinner veldig polerte. De er elegante og raffinerte, som i Paris og Italia.

Også i USA ser hun klare forskjeller.

- I sør er det veldig søtt, veldig southern. I California er det litt easy, breezy og veldig sexy. Og i New York er det mer avant garde og cutting edge.

Skjønnhetshemmeligheten

Sørstatstilen har hun for lengst fått oversikt over, i rollen som den litt stive småbyjenta Lemon Breeland i Hart of Dixie.

- Hvordan har rollen påvirket stilen din?

- Jeg tenker på hvor tilgjort hun er, alt er veldig gjennomtenkt. Så nå, før jeg går ut av døren og slenger håret i en rufsete hestehale, tenker jeg at looken må være litt mer forseggjort.

Ikke at hun trenger så mye jålesaker, hun stråler - selv uten sminke.

- Du har helt fantastisk hud, hva er hemmeligheten?

- Takk, det er gener. Mamma har nydelig hud, så jeg føler meg veldig velsignet. Takk mamma! Hun lærte meg å ta vare på huden og helsen. Og du trenger ikke mye penger for å gjøre det! Klut og vaskevann, så kan du skrubbe huden. Du trenger ikke fancy produkter og apparater. Og drikk mye vann, så slipper du å bli dehydrert.

Stilevolusjon

MOTESKATTER: Øverst fra venstre: Jakken til venstre er fra Madewell, til høyre fra 3.1 Phillip Lim. Sko fra Dr. Martens. Ringene rundt hodeskallelyset er gaver hun har gitt seg selv eller fått av mennene i sitt liv. Den enorme skosamlingen fyller hylle på hylle i Jaimes garderobe. Sko fra Brian Atwood.
MOTESKATTER: Øverst fra venstre: Jakken til venstre er fra Madewell, til høyre fra 3.1 Phillip Lim. Sko fra Dr. Martens. Ringene rundt hodeskallelyset er gaver hun har gitt seg selv eller fått av mennene i sitt liv. Den enorme skosamlingen fyller hylle på hylle i Jaimes garderobe. Sko fra Brian Atwood. Foto: FOTO: Bulls

Jaimes stil har utviklet seg gjennom årene, fra hun hadde en grungy look på 90-tallet og datet Kid Rock, til hun gikk opp alteret i en Calvin Klein-brudekjole, designet av Mr. Francisco Costa selv.

Hun har byttet ut spagettistropptoppene, den smudgede eyelineren og strandhåret med en strammere garderobe.

- Nå setter jeg pris på klassiske, tidløse plagg. Plagg jeg kan leke meg med om igjen og om igjen.

Likevel nøler hun ikke med å eksperimentere litt.

- Jeg elsker å gå i signaturplagg som andre ville vært redde for å ta på seg, fordi jeg liker å ære designere som er vågale.

Selv beskriver hun stilen sin som high-fashion-meets-street.

- Jeg elsker å blande Lanvin med MiH-jeans og en trench-jakke fra Goodwill (USAs svar på Fretex).

- Hva er din stilfilosofi?

- Finn ditt beste trekk og fremhev det. Kle deg i noe du føler deg skikkelig selvsikker i. Jeg er glad i nakken og skuldrene mine, så jeg prøver å gå med klær som viser frem de delene.

Bena derimot, lar hun helst være å vise frem.

- Jeg går aldri i korte kjoler og skjørt! Ikke fordi jeg ikke liker dem, men jeg er vel litt sjenert. Jeg føler det er så mye mer elegant å være sexy og litt tildekket.

GRAFISK: Nydelig i en avslappet grafisk kjole fra Marc Jacobs. Bak henne ligger den ene av hennes to hunder, av den japanske rasen shiba.
GRAFISK: Nydelig i en avslappet grafisk kjole fra Marc Jacobs. Bak henne ligger den ene av hennes to hunder, av den japanske rasen shiba. Foto: FOTO: Bulls

- Hva er det viktigste i garderoben din?

- Ringene er det mest sentimentale jeg har, sier hun og viser frem seks ringer pent dandert rundt en hodeskalle i gull (se bilde over).

- Ringen helt til venstre er fra 50-tallet, mannen min (Kyle Newman) ga den til meg på vår fem års bryllupsdag. JK-ringen fikk jeg av Kid Rock. Vi datet lenge og er fortsatt nære.

Også de andre ringene har en historie ved seg, som den lille diamant- og rubinringen hun fikk av faren til 17-årsdagen.

Skogalskap

Skosamlingen til Jaime er enorm, og hylle på hylle er fulle av både lave og høye favoritter. Men hun innrømmer at det er ikke er alle som får se dagens lys like ofte.

- Hvis skoene mine kunne snakke ville de ha sagt «Jeg vil ha litt mer oppmerksomhet, takk! Chanel Creepers (gullskoene med hvit såle) er ikke de eneste babyene på denne hylla. Ta meg med ut på tur!»

Jaime har ikke alltid kunnet fråtse i eksklusive sko.

ALLE JENTERS DRØM: - Jeg er glad i nakken og skuldrene mine, så jeg prøver å gå med klær som viser frem de delene. Jeg føler det er så mye mer elegant å være sexy og litt tildekket. Øverst til høyre: Smykker fra Lia Sophia og solbriller fra Prada. Nederst: Høye hæler fra Marc Jacobs, sko fra Chanel og veske fra Louis Vuitton.
ALLE JENTERS DRØM: - Jeg er glad i nakken og skuldrene mine, så jeg prøver å gå med klær som viser frem de delene. Jeg føler det er så mye mer elegant å være sexy og litt tildekket. Øverst til høyre: Smykker fra Lia Sophia og solbriller fra Prada. Nederst: Høye hæler fra Marc Jacobs, sko fra Chanel og veske fra Louis Vuitton. Foto: FOTO: Bulls

- Mine første designersko var Miu Miu! Det var så stas. Jeg hadde gjort en visning for dem i Milano, og gikk rett i butikken deres etterpå. Det var første gang jeg hadde egne penger til å kjøpe noe spesielt. Jeg er tross alt en small town-girl.

Les også:

Her tester hun boka alle snakker om

Noen bruker grønn te, andre prøver hemoroidekrem

Glem hælene, nå er det joggesko som gjelder

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning