PYSJAMASFEST:

- Bytt ut kjolen med neglisjé!

Under er det nye utenpå!

TA MED UNDERTØYET PÅ FEST: Undertøyskjolene og pyjamasene fra soverommet skal se dagens lys, ifølge Calvin Klein. I sort med blonder (kr 149, H&M), hudfarget (kr 370, Asos) og med stropper (kr 500, Samsøe Samsøe).
TA MED UNDERTØYET PÅ FEST: Undertøyskjolene og pyjamasene fra soverommet skal se dagens lys, ifølge Calvin Klein. I sort med blonder (kr 149, H&M), hudfarget (kr 370, Asos) og med stropper (kr 500, Samsøe Samsøe). Foto: James Cochrane/Produsentene
Publisert Oppdatert

Undertøyskjoler og pyjamaser er gjerne plagg vi bruker mest på soverommet.

Men nå skal innholdet i undertøysskuffen se dagens lys, dersom vi skal tro designere som Calvin Klein, Givenchy, Alexander Wang og Thakoon.

Trenden var å spotte på flere store visninger under de store moteukene, og materialer i silke og blonder var en gjennomgående tendens.

De hotteste nøkkelplaggene? Kimono, singlet eller kjole med spaghettistropper, shorts og vide bukser.

Slik får du stilen

Tenk få elementer og et nedtonet uttrykk. En undertøyssinglet fungerer fint inni en blazer, og den vide silkebuksen eller shortsen kan enkelt kombineres til en lett strikkegenser eller en kul herreskjorte.

En slåbrok kan fungere fint som en kjole på fest hvis du bytter ut beltet i midjen med en mer dekorativ variant og kombinerer den til høye hæler og en skulderveske.

Det pysjinspirerte settet er også veldig kult å kombinere sammen, og til sporty tilbehør som joggesko og en ryggsekk i skinn.

SLÅBROKEN ER DET NYE FESTANTREKKET: Med blonder på ermene (kr 400, Mango), i sateng (kr 249) og med blodnedetaljer på ryggen (kr 899,begge fra H&M).
SLÅBROKEN ER DET NYE FESTANTREKKET: Med blonder på ermene (kr 400, Mango), i sateng (kr 249) og med blodnedetaljer på ryggen (kr 899,begge fra H&M). Foto: Produsentene
TA MED UNDERTØYET PÅ FEST: Undertøyskjolene og pyjamasene fra soverommet skal se dagens lys, skal vi tro Calvin Klein. I sort med blonder (kr 149, H&M), hudfarget (kr 370, Asos) og med stropper (kr 500, Samsøe Samsøe).
TA MED UNDERTØYET PÅ FEST: Undertøyskjolene og pyjamasene fra soverommet skal se dagens lys, skal vi tro Calvin Klein. I sort med blonder (kr 149, H&M), hudfarget (kr 370, Asos) og med stropper (kr 500, Samsøe Samsøe). Foto: James Cochrane/Produsentene
LÅN PYSJEN TIL TYPEN: La deg inspirere av Alexander Wang! Lyseblå skjorte med sløyfe (kr 385, Marks & Spencer) og stripete shorts (kr 700, Baum und Pferdgarden).
LÅN PYSJEN TIL TYPEN: La deg inspirere av Alexander Wang! Lyseblå skjorte med sløyfe (kr 385, Marks & Spencer) og stripete shorts (kr 700, Baum und Pferdgarden). Foto: Produsentene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning