Moteriktige salatblader

Med salatblader på kroppen

Hvem sier at grønn salat bare kan være kjedelig?

Publisert Oppdatert

Skal det være en salat? Nei, ikke til å spise, men til å bekle deg med.

Dyrevernsorganisasjonen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har lenge vært kjent for sine kontroversielle og blodige protester mot bruken av pels, skinn og lær i annen form enn på dens rettmessige eiere, nemlig dyret selv.

Engasjerte medlemmer har kledd seg nakne under slagordet «Jeg vil heller gå naken enn å bruke pels», og flere kjendiser har villig stilt opp i Evas drakt på utallige reklamekampanjer.

Les også: Grønn mote i fokus

Noe som kanskje ikke er så kjent, dog like oppsiktsvekkende, er PETAs idé om å bekle folk med salatblader i forskjellige utforminger for å få mer bevissthet rundt organisasjonen og for å få folk til å slutte å spise kjøtt.

Og akkurat det gjorde den mongolske sangeren K. Nominin da hun poserte for pressen torsdag i den Mongolske hovedstaden Ulan Bator. Hun stilte villig opp i en helgrønn kjole laget av salatblader for å oppfordre mennesker verden over til å bli vegetarianere.

Akkurat hvem som er ansvarlig for den spesielle kreasjonen, vites ikke, men mye tyder på at PETA har tatt salatmoten sin ett skritt lenger.

Tidligere har vi sett Pamela Anderson, et svært dedikert PETA-medlem, kle seg i salatbikini. Det samme har formfulle Tracy Bingham. Også skuespiller Amanda Holden liker det grønne, og ikledde seg en kjolevariant som fremhevet hennes flotte figur.

Ifølge PETA, påstår hun selv å ha fått kroppen etter at hun ble vegetarianer.

Les også: Solgte bilen for dyrevern

Det spørs vel om salatkjolen slår an hos folk flest, og særlig praktisk er den heller ikke. Den har nok ekstremt mye kortere levetid enn moter og trender generelt...

Se bilder av PETAs salatkreasjoner i bildegalleriet over.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning