Imponer ham

Enten du har kjæreste eller skal på date, her er tipsene som gir klinegaranti!

PÅ KINO: En som deg er er norsk, romantisk komedie med Espen Klouman Høiner og Pamela Toula i hovedrollene. Perfekt for valentinesdaten!
PÅ KINO: En som deg er er norsk, romantisk komedie med Espen Klouman Høiner og Pamela Toula i hovedrollene. Perfekt for valentinesdaten! Foto: Foto: Filmweb
Publisert Oppdatert

Vi jenter liker å bli vartet opp av gutta, men vi må ikke glemme at gutta synes det er fint å få litt ekstra oppmerksomhet de også.

Hvorfor ikke skjemme ham litt ekstra bort? Det er vi sikre på at han fortjener.

Dessuten er det ikke usannsynlig at han gjengjelder innsatsen din, og at du får minst like mye goodwill tilbake.

Her er tipsene som gjør hverdagen litt søtere for deg og kjæresten din. Eller som vil få ham til å bli mo i knærne allerede på første date.

1: DET PERFEKTE ANTREKKET

På date er antrekket viktig. Og de fleste av oss er flinke til å pynte oss litt på de første datene, men husk å fjonge deg litt ekstra for kjæresten din en gang i blant også - selv om dere har vært sammen i årevis. Så kan dere heller slenge dere på sofaen sammen i pysjbuksene når dere kommer hjem fra middagen.

Vårt beste tips er å gå for et antrekk du føler deg vel i. Må du hele tiden passe på at utringningen ikke sklir ned eller at skjørtet ikke sklir opp, så vil du ikke klare å kose deg på date. Vi har plukket ut noen romantiske, nydelige plagg som vil egne seg godt på date:

1. Kjole fra Carven/my-wardrobe.com, kr 2395. 2. BH og trusesett fra Triumph, kr 549. 3. Ring fra Phoebe Coleman/my-wardrobe.com, kr 1035. 4. Jeans fra Current Elliott, kr 2539. 5. T skjorte fra Malene Birger, kr 799. 6. Øredobber fra Anton Heunis/my-wardrobe.com, kr 766. 7. Veske fra Don Donna, kr 249. 8.	Sko fra Aldo, kr 899.
1. Kjole fra Carven/my-wardrobe.com, kr 2395. 2. BH og trusesett fra Triumph, kr 549. 3. Ring fra Phoebe Coleman/my-wardrobe.com, kr 1035. 4. Jeans fra Current Elliott, kr 2539. 5. T skjorte fra Malene Birger, kr 799. 6. Øredobber fra Anton Heunis/my-wardrobe.com, kr 766. 7. Veske fra Don Donna, kr 249. 8. Sko fra Aldo, kr 899. Foto: Foto: Produsentene

2: STEK PERFEKT BIFF

Ingen kan motstå en fristende biff!
Ingen kan motstå en fristende biff!

Det heter at mannen til en manns hjerte er gjennom magen, og vi er ganske sikre på at de fleste menn lar seg sjarmere av en saftig biff på tallerkenen. En tørr, gjennomstekt biff derimot, det er ikke spesielt imponerende. Derfor har vi søkt råd hos Gilde, og her er tipsene som gir deg en saftig, perfekt stekt biff:

1: Ta kjøttet ut av kjøleskapet en halvtimes tid før steking. Ha på salt og pepper rett før du legger biffene i pannen.

2: Stek på sterk varme og la smøret bli nøttebrunt før du legger i biffene. Ikke legg for mye kjøtt i pannen, da avkjøles den.

3: Snu først biffene når kjøttsaften begynner å piple ut.

4: Når kjøttsaften igjen siver ut på toppen av biffene er de medium stekt. Ta ut av pannen og la dem hvile litt før servering.

3: TYVLÅN SKJORTA HANS

Et fint antrekk på date er vel og bra, men det mest sexy han kan se deg i er sannsynligvis hans egen skjorte. Spis helgefrokosten i undertøyet og en enkel, hvit skjorte, og han vil ikke kunne ta øynene fra deg.

4: KNYT SLIPSET HANS

Å knyte slipset på kjæresten er like hyggelig for deg som for ham! Og vi er sikre på at han kommer til å elske det, enten han egentlig klarer det selv eller ikke. Det finnes mange slipsknuter der ute, men heldigvis er den enkleste den fineste. Spesielt med de tynne slipsene, som er populære nå. Ovenfor ser du en enkel oppskrift.

Herreskjorte fra Hugo Boss, kr 1399.
Herreskjorte fra Hugo Boss, kr 1399.

5: DRIKK KONJAKK!

Joda, du liker konjakk! Du må bare velge riktig.
Joda, du liker konjakk! Du må bare velge riktig.

Bestill konjakk på daten, da vil du garantert få pluss i margen. Velger du rett kan konjakk passe like fint for jenter som gutter. Gå for en som er avrundet og søt i smaken. Vår favoritt er Birkedal Hartmann V.S.O.P., kr 415 (bestillingsutvalg), som har en søt duft av aprikos, vanilje og karamell.

6: VELG RIKTIG FILM

Kinodater er både elsket og hatet. Mange klager over at det ikke gir rom for å prate og bli kjent, men å sitte side og side i mørket og holde hverandre i hendene er kanskje litt undervurdert. Kombiner det med en middag eller et kafébesøk, så får dere tid til å skravle og se hverandre dypt inn i øynene også.

Men hvilken film skal dere se? Vil du være den kule dama kan du invitere ham på "A Good Day to Die Hard". Han får action og du får en kjekk mann: Jai Courtney.

Vil dere heller se noe søtt er den norske "En som deg" verdt et kinobesøk. En romantisk komedie med Espen Klouman Høiner i den mannlige hovedrollen.

8: GI HAM EN MASSASJE

Etter en lang dag er det lite som er bedre enn å bli massert. Massør Stig Martinsen har gitt ut en bok, Massasje til hjemmebruk, for deg som vil bli enda flinkere til å massere. Vi har hentet ut de tre grunnleggende grepene fra boken, som kan hjelpe deg å gjøre massasjen litt proffere:

Stryk: Begynn med å varme opp huden, ved å la hendene gli over. Bruk håndflatene og stryk i retning hjertet.

Kna: Press hardt mot muskelen og beveg fingrene i sirkulære bevegelser.

Friksjon: Legg hendene oppå hverandre og flett fingrene i hverandre. Beveg fingertuppene i sirkler og press jevnt mot musklene.

Få spafølelsen hjemme med Molton Brown Naran Ji duftlys, kr 450. Og Decleor aromessence Relax Intense, kr 635.
Få spafølelsen hjemme med Molton Brown Naran Ji duftlys, kr 450. Og Decleor aromessence Relax Intense, kr 635. Foto: Foto: Produsentene

PS: Husk å ha rene, varme hender, uten smykker og ringer. Bruker du olje bør du varme den i hendene dine først.

7: LÆR DEG OFFSIDEREGELEN

Vis litt interesse for hans store lidenskap, han vil garantert sette pris på det. Og den enkleste veien til å vinne et fotballhjerte er å lære seg regelen det alltid krangles om!

Disse fire punktene avgjør om dommeren skal blåse for offside:

* Spilleren er på motstanderens banehalvdel.

* Spilleren er nærmere mållinjen enn ballen,

* Det er færre en to motspillere mellom spilleren og mål.

Vis litt interesse for hans største lidenskap!
Vis litt interesse for hans største lidenskap!

* Spilleren har en fordel av posisjonen.

Les også:

3 fine hverdagsfrisyrer du får i en fei!

Ikke bli lurt av billig hudpleie på nett

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning