Ukens produkt:

Herlig ansiktsmaske

Eksfolier og fjern gifter fra huden med denne deilige ansiktsmasken fra REN.

SKINNENDE HUD: Få en skinnende og nypolert hud med F10 Enzymatic Smooth Radiance Facial Mask fra REN.
SKINNENDE HUD: Få en skinnende og nypolert hud med F10 Enzymatic Smooth Radiance Facial Mask fra REN. Foto: Foto: CreStock, produsenten
Publisert Oppdatert
EKSFOLIERER: Ansiktmasken fra REN eksfolierer og øker cellefornyingen i huden.
EKSFOLIERER: Ansiktmasken fra REN eksfolierer og øker cellefornyingen i huden. Foto: Foto: Produsenten

REN sin F10 Enzymatic Smooth Radiance Facial Mask er ukens må ha-produkt.

Denne ansiktsmasken eksfolierer huden, samtidig som den fjerner avfallsstoffer. Den øker cellefornyingen i huden og etterlater ansiktet glatt og skinnende.

Les også: REN endelig i Norge

Uten kjemikalier

Hudpleieserien REN er elsket av så vel kjendiser som legfolk. Blant annet sverger både Jude Law, Kate Moss og Sienna Miller til serien.

Grunnen til at så mange rett og slett elsker merket, er at ingen av produktene inneholder kjemikalier som ofte brukes i hudpleieindustrien.

Det vil si at de verken inneholder ingredienser som er syntetisk fremstilt, genmanipulert eller fra dyr. Alt er hentet fra naturen.

Naturlige ingredienser

Ansiktsmasken inneholder blant annet stoffer fra papaya, kirsebær, appelsin, grapefrukt og ananas.

Enzymene fra papayafrukten fjerner døde hudceller, mens oljene fra sitrusfruktene inneholder antioksidanter som bekjemper de frie radikalene.

Les også: De viktigste antioksidantene

I tillegg er det oljer fra arktiske solbær i ansiktsmasken. Disse oljene er rike på Omega 3 og Omega 6, hvis essensielle fettsyrer reparerer og roer ned huden.

Les også: Forrige ukes må ha-produkt

Slik bruker du den

Påfør en rikelig mengde på nyvasket hud. Massér den lett inn i huden, og la masken sitte i ti minutter. Fjern deretter masken med varmt vann.

En ansiktsmaske kan du påføre etter behov, men vi anbefaler å bruke den 1-2 ganger i uken.

Du kan også bruke ansiktsmasken fra REN som en leppemaske du lar virke over natten. Påfør et tynt lag med masken på leppene når du går og legger deg, og skyll den av når du står opp. Da får du myke og kysseklare lepper.

F10 Enzymatic Smooth Radiance Facial Mask koster kroner 285, og kan kjøpes hos blant andre Skin Tonic, Fredrik & Louisa og enkelte av Cubus-butikkenes parfymeavdelinger.

Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke får betalt for å omtale produktet, eller at vi på noen annen måte er sponset av produsenten.

Les også:

Spis deg til fin hud

Brad Pitt bruker timesvis på badet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning