Listen over kjendiser som sverger til produkter fra den britiske hudpleieserien REN en endeløs.

Hollywood-stjerner som Kate Beckinsale, Uma Thurman og Kate Winslet rett og slett elsker serien.

Sistnevnte har blant annet sagt at hun «ikke kan leve uten High Altitude Lavender Shower Wash», som er en av en lang rekke dusjprodukter fra serien.

Nå er hudpleiemerket endelig i salg i store deler av Norge.

INGEN KJEMIKALIER: Hudpleieserien REN bruker ingen kjemikalier i sine produkter. © Foto: REN

Tidligere var det kun en butikk som førte serien - Visage i Oslo. Nå kan man blant annet få kjøpe produktene på Skin Tonic, Fredrik & Louise og enkelte av Cubus-butikkenes parfymeavdelinger.

Ingen kjemikalier

Grunnen til at så mange rett og slett elsker merket, er at ingen av produktene inneholder kjemikalier som ofte brukes i hudpleieindustrien.

Det vil si at de verken inneholder ingredienser som er syntetisk fremstilt, genmanipulert eller fra dyr. Alt er hentet fra naturen.

- Vi er overbevist om at RENs holdning er fasiten på hudpleie i fremtiden. Med REN kan du nyte det beste av to verdener - briljante produkter som virkelig gjør jobben, samt den gode følelsen av å vite at du unngår kjemiske ingredienser, forteller en av mennene (!) bak merket, Anthony Buck.

Hjelper huden

I tillegg til at hele hudpleieserien er fri for kjemikalier, er den også høyteknologisk - den er utviklet med det siste innen effektivitetstestede bioaktive ingredienser.

De bioaktive ingrediensene hjelper hudens naturlige beskyttelses-, reparasjons- og fornyingsprosesser.

Serien er dermed effektiv, behagelige og fri for «slemme» ingredienser som huden din kan reagere på.

Hele serien er laget både for kvinner og menn. Jude Law, Alexander McQueen og Sting er blant andre på kundelisten deres.

Folk i alle aldere kan også bruke produktene, som er delt inn etter hva slags hudtype du har.

Vi anbefaler Moroccan Rose Otto Body Wash som har blitt kåret til den beste dusjsåpen av bladet InStyle flere år på rad.

Den lukter fantastisk og huden kjennes deilig ut etter at du har brukt den.

Ren Skincare

FRA VENSTRE: Moroccan Rose Otto Body Wash (kr 235), Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask (kr275), Citrus Limonum Hand Wash (199), High Glide Cooling Shave Cream (kr 225), Frankincense and Boswellia Serum Revitalising Repair Cream (kr 475), Guerande Salt Exfoliating Body Balm (kr 295) © Foto: Ren

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!