HÅR:

Frisyretips: Nå er Tingeling-toppen hot!

Superenkel, får fram ansiktet og er utrolig fin bak i nakken.

HÅRTOPP I TINGELING-STIL: Skuespiller Emma Watson har lagt sin elsk på vinterens hotte høye og stramme hårtopp som skal minne litt om Tinkerbell i Peter Pan, eller Tingeling, som vi kaller henne.
HÅRTOPP I TINGELING-STIL: Skuespiller Emma Watson har lagt sin elsk på vinterens hotte høye og stramme hårtopp som skal minne litt om Tinkerbell i Peter Pan, eller Tingeling, som vi kaller henne. Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Vi hører om bober, lober, som er en lang bob, og wober, en slags krøllete bob. Hva som er hot på frisyrefronten, varierer fra sesong til sesong.

Men synes du det er vanskelig å finne en frisyre som funker?

Da gjør du bare som du gjør på dårlige hårdager, og samler alt håret opp i en høy topp - for nå tar denne frisyren helt av.

Den engelske avisen Daily Mail kaller den for Tinkerbell-frisyren, etter lille Tinkerbell, eller Tingeling, som vi kaller henne, i eventyret Peter Pan.

Og stjerner som Kendall Jenner og skuespiller Emma Watson har lagt sin elsk på den.

Ser den ikke ganske enkel ut å få til også? Du samler alt håret i en høy hestehale, og deler opp håret på hver side  - og bak samler du løse hårstrå med hårspenner du fester i kryss.

Har du ikke lugg? Det finnes flere ulike typer du kan kjøpe og feste fast. Kendall Jenner gjorde det sist, da hun gikk for den hotte hårtoppen på American Music Awards. Men frisyren går fint uten, også.

- Tinkerbell-frisyren er utrolig søt, morsom og flørtete. Luggen som går til litt over øyebrynene er litt sånn titt tei, og kan lett tas til hver side for en 60-talls Bardot-stil, sier frisør Anthony Nader til avisen.

MED CHIC HØY HÅRTOPP: Kendall Jenner er en av mange stjerner som g¨r for en tinkerbell-topp - her på American Music Awards.
MED CHIC HØY HÅRTOPP: Kendall Jenner er en av mange stjerner som g¨r for en tinkerbell-topp - her på American Music Awards. Foto: Getty Images
HÅRTOPP I TINGELING-STIL: Skuespiller Emma Watson har lagt sin elsk på vinterens hotte høye og stramme hårtopp som går under navnet Tinkerbell fra Peter Pan, eller Tingeling som vi kaller henne.
HÅRTOPP I TINGELING-STIL: Skuespiller Emma Watson har lagt sin elsk på vinterens hotte høye og stramme hårtopp som går under navnet Tinkerbell fra Peter Pan, eller Tingeling som vi kaller henne. Foto: Getty Images
FESTES MED HÅRSPENNER BAK: Når toppen er så høy, kan det lett bli noen løse hårstrå som man bare fester med noen spenner.
FESTES MED HÅRSPENNER BAK: Når toppen er så høy, kan det lett bli noen løse hårstrå som man bare fester med noen spenner. Foto: Getty Images

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning