Usanne rykter

Mens pressen spekulerte i spisevegring og kjærlighetssorg, var virkeligheten en helt annen: Kate Bosworth sørget så fælt over tapet av en slektning at hun raste ned i vekt.

Publisert Oppdatert
Kate Bosworth sammen med kjæresten James Rousseau i London.
Kate Bosworth sammen med kjæresten James Rousseau i London. Foto: WireImage/All Over

I et eksklusivt intervju med Det Nye i Las Vegas, forteller Kate Bosworth for første gang om hva som virkelig skjedde for to år siden.

Vanskelig periode

Det var akkurat blitt definitivt slutt med Orlando Bloom, og de evig tilstedeværende fotografene dokumenterte et stadig mer dramatisk vekttap. Avisene konkluderte med kjærlighetssorg, men sannheten var enda verre:

- Det var en så vanskelig periode av livet at jeg ikke klarte å snakke om det. En svært nær og kjær slektning ble syk og døde. Det gikk så hardt inn på meg at jeg ganske enkelt gikk ned i vekt, sier hun alvorlig.

Går ikke opp i vekt

Like etter vårt møte i Las Vegas, smeller et amerikansk ukeblad opp tittelen "Er Kate i FARE IGJEN?" De viser bilder av den sylslanke skuespilleren og hennes minst like smale modellkjæreste James Rousseau, og spekulerer i om yrket hans får Kate til å slanke seg igjen.

I den samme utgaven har bladet et bilde av Kate der hun spiser en enorm pølse. "Kate bestilte en gigantisk pølse med løk, ost, sennep og ketchup, men det virket ikke som hun gikk opp i vekt," står det i bildeteksten.

Vi viser bladet til agenten hennes, og Kate Bosworth hilser tilbake:

- De idiotene, nå har de i hvert fall bevis på at jeg spiser hurtigmat som alle andre. Likevel påstår de at James og jeg holder på å sulte oss i hjel. Sannheten er at vi ikke går opp i vekt, vi forbrenner maten, sier hun.

Les hele intervjuet med Kate Bosworth i den nyeste utgaven av Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning