Stordesigner til nettbutikk

Christian Lacroix har laget en egen kolleksjon for nettbutikken La Redoute.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Store designere er god butikk for billigbutikkene. H&M har for eksempel gjort stor suksess med sine kolleksjoner fra Karl Lagerfeld, Stella McCartney og Viktor og Rolf.

Mote og innredning

Og nettbutikkene vil ikke være dårligere. La Redoute, som både selger via nett og postordrekatalog, har de siste månedene hatt et samarbeid med den kjente designeren Christian Lacroix.

Han presenterer nå både en mote- og en innredningskolleksjon for La Redoute.

- Lacroix elsker blandningen av ulike stiler og har alltid vært inspirert av andre kulturer. Dette ligger til grunn for hans kolleksjon for La Redoute, heter det i pressemeldingen fra motekatalogen.
Egen nettside

La Redoute har laget en dedikert nettside der man kan bestille fra kolleksjonen til Lacroix. På www.christianlacroixpourlaredoute.com finner man for eksempel en trenchcoat til 2329, kjole til 1389 eller vesker fra 800-1600 kroner.

Dette er ikke første gang La Redoute får med seg store navn på laget. Haute couture-legendene Jean Paul Gaultier og Yves Saint Laurent har også designet for nettbutikken, samt store navn som Sonia Rykiel og miniskjørt-kongen André Courrèges.

Christian Lacroix jobbet for store designerhus som Hermes frem til 1987, da han startet sitt eget motehus. Her i Norge var han sist i medienes søkelys da en pelsdemonstrant stormet catwalken naken under moteukene i Paris i februar.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning