Stjernetrening

Knallhardt arbeid ligger bak stjernenes flotter kropper. Her er det helt sikkert noe å lære for oss andre og heldigvis finnes det mange veier til målet.

Foto: WireImage/ All Over Press
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

De fleste filmstjerner har kropper vi gjerne skulle dø for. Men heller ikke for dem kommer den spretne rumpa og de faste overarmene av seg selv. Det ligger hardt arbeid bak hver eneste muskel.

Dans og yoga

Mens noen av stjerne sverger til knallhard kondisjonstrening, velger andre mer rolige treningsformer.

Gwyneth Paltrow er en av dem som har kastet seg på yogabølgen. Det samme gjør Madonna som har blitt en virkelig fitnessguru de siste årene, og det er vel ikke så veldig mange som kan skryte av å ha en kropp som hennes i en alder av nesten 50 år.

Når det er sagt har hun neppe ligget på latsiden i sine yngre dager, for sceneshow og musikkvideoer røper at hun også har fått trimmet dansefoten gjennom sin karriere.
Personlig trener

Nå er det ikke til å stikke under en stol at svært mange av stjernene har en personlig trener som pisker dem i gang. Det kan selvsagt hjelpe oss andre også, men passer ikke nødvendigvis like godt for lommeboken som for musklene.

Men videre til stjernenes treningsmetoder.

Jennifer Aniston er en annen yogaentusiast, men det er først de siste årene hun har fått øynene opp for denne formen for trening. I tiden da hun spilte i Friends var det jevnlig bruk av tredemølle, ellipsemaskin og step-apparat som sto på treningsprogrammet.
Spreke damer

Eva Longoria og Angelina Jolie har valgt en litt tøffere form for trening. Kickboksing er noe av det som hjelper dem med å holde seg i form, men mens Angelina sper på med blant annet dykking og ballett, varierer Eva med litt vekttrening og rumpetrening.

Kreative og spennende treningsformer finner man også på treningsprogrammet til Cameron Diaz. Hun sverger gjerne til trening med surfebrett, snowboard eller hun tar seg en tur i skog og mark når anledningen byr seg.
Kropp og sjel

For mange av stjernene avhenger naturligvis treningsprogrammet også av hvilken rolle de skal spille. Dette gjelder blant annet Jennifer Lopez, men hun tar seg alltid tid til å fokusere på rumpe, lår, mage og bryst.

En rekke kjendiser har forresten også fått øynene opp for Pilates. Både Claudia Schiffer, Uma Thurman, Hillary Swank og Hilary Duff syns dette er ypperlig trening for kropp og sjel.


KILDE: www.mynippon.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning