Hulekvinne eller catwoman?

Det er ikke bare sykepleieruniformen som gir den sexy looken på kostymefest.

Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto

Halloween er den perfekte dagen for å dresse seg opp i kostymer man til vanlig bare drømmer om. Har du lyst til å se ut som en sexy sykepleier? Eller er det en superkvinne du gjerne skulle vært? På Halloween kan du få utløp for drømmene dine.

Alle mennesker er forskjellige, det gjelder både kropp og personlighet. Når det kommer til kroppen vår, er det forskjellige ting vi er fornøyd med. Noen er mest fornøyd med puppene, mens andre syntes lårene er den peneste kroppsdelen.

I forbindelse med dagens Halloween-feiring har nettstedet iVillage.com utformet tips til hvilke kostymer du burde bruke som passer til nettopp din kropp. Det er nemlig ikke så vanskelig å finne gode kostymer som du tror.

Hvis du er mest fornøyd med armene:

  • Hulekvinnen: Ta på deg en skjorte med dyretrykk, uten armer. Legg et hårete belte rundt midjen og ha et bein eller en klubbe i hånda. Husk også å kjøpe inn en ekstra hårspray, slik at du kan rufse håret rotete og møkkete.
  • Den greske gudinnen: Her kan du bruke noe du har i skapet. Pakk deg inn i et gammelt hvitt laken i god gammel gresk stil. Lag eller kjøp en krans til å ha på hodet, et gullfarget armbånd og et par gode, gamle sandaler.

Hvis du liker bena dine:

  • Skoleuniform: Kle deg som ei sexy skolejente. Det eneste du trenger er et kort, rutete skjørt og en hvit skjorte med knapper. Om du vil, kan du gjerne la et par knapper i skjorten være åpne. Lag musefletter og kjøp et par knestrømper i tillegg for å få den gjennomførte looken.
  • Den franske hushjelpen: Lei en sexy, kort hushjelp-uniform, eller bruk et kort svart skjørt du har liggende i skapet. Skjørtet kan du pynte med en tilhørende svart skjorte og et lite hvitt forkle. I tillegg trenger du stiletthæler og en støvkost med fjær.

Hvis du vil vise kløft:

  • Sykepleieren: Gå til innkjøp av en sexy sykepleieruniform, eller lån av ei venninne. La de to-tre øverste knappene være åpne, og fremhev brystene ved å ta på deg en sexy pushup-bh. Hvite sko, sykepleierhatt og et stetoskop setter den siste finishen på plass.
  • Catwoman: Bruk en sort, trang dress, og la de øverste knappene være åpne. Ha på deg en sort maske og ikke minst sexy sorte støvletter. Dette kostymet skal være trangt og svart. Skinn gir også den sexy looken du er ute etter.

Hvis du vil strutte med rumpa:

  • Wonder Woman: Dette kostymet kan du nesten lage selv. Finn frem en rød trang topp med en lysegul W som du limer eller syr på. Kjøp en blå tights på H&M og lim på røde stjerner. Kjøper du i tillegg et rep og sprayer det med gullspray blir det helt perfekt!
  • Catwoman: Bruk tipsene fra Catwoman over. Det kostymet fremhever ikke bare brystene, men også rumpa.

Hvis du vil ha på mest mulig klær:

  • Geisha: Dra til kostymebutikken og lei en kimono, en sort parykk og en vifte. Stup deretter ned i sminkevesken din og finn frem Geisha-sminken: Hvitt pudder til ansiktet, tykk sort eyeliner og sterk rød leppestift.
  • Spøkelset: dette kostymet krever minst mulig forberedelser. Finn et gammelt hvitt laken og klipp ut to hull til øynene. Smink øynene dine sexy og pass på å ha et forførende blikk på lur!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning