Hemmelig oppskrift

Nå har den superhotte selvhjelps-boken Hemmeligheten kommet til Norge.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Scientologien er det bare Tom Cruise som henger igjen ved. Og Kabbalahs røde armbånd har for lengst forsvunnet fra Hollywoods håndledd. Nå har superstjernene hivd seg over "The Secret".

Tenke deg til lykke

Det er australske Rhonda Byrne som står bak boken "Hemmeligheten", som kommer ut på norsk i løpet av november. Selvhjelpsboken baserer seg på "loven om tiltrekning", og sier i korte trekk at tankekraften din styrer alt som skjer deg.

Hvis du lærer deg hemmeligheten vil du kunne fokusere riktig på det du ønsker deg. Og da skal "loven om tiltrekning" kunne gjøre drømmene dine virkelige.

I Det Nye nummer 16 kan du lese mer om filosofien, som Mira Craig mener sier alt det hun har prøvd å forklare. I tillegg får du fem andre norske kjendisers tips til suksess, og ikke alle er like begeistret for "The Secret".

Stjerneblest

Både Larry King og Ellen DeGeneres ble så begeistret for boken at de viste den fram i talkshowene sine, men det var først da Oprah hev seg på bølgen at det virkelig tok av. Rhonda Byrne gjestet The Oprah Winfrey Show, og salget gikk til himmels. Og med det fulgte kjendisene:

Nicole Kidman (40) gikk gjennom et offentlig oppgjør med mannen Keith Urban, og mener at "The Secret" hjalp dem videre. Hun gir rett og slett boken æren av at ekteskapet holdt.

- Det er så genialt og enkelt. Det hjalp meg å komme gjennom mange ting i ekteskapet, sier hun til Life & Style Weekly.

Og også mannen Keith Urban (40) skal ha brukt filosofien da han jobbet seg gjennom rehabilitering etter rusproblemer.

Popstjernen Brandy (28) skal ha kastet seg over boken etter at hun var involvert i en trafikkulykke i forfjor, og også Scarlett Johansson (23) skal ha trykket boken til sitt bryst.

Og det var nok mange som moret seg litt da Paris Hilton (26) fortalte tv-vertinne Barbara Walters at hun hadde kjøpt seg "The Secret" som sommerlektyre, etter at hun slapp ut av fengsel for fyllekjøring.

Les en lengre sak om The Secret og kritikken mot boken i Det Nye nummer 16, som er i butikkene fra 12. november.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning