Undertøy

Veldig lett å kjøpe undertøy på nett

Vet du størrelsen, er det superenkelt å bestille undertøy på nett.

UNDERTØY: Riktig undertøy er viktig. Man skal ikke undervurdere følelsen av å føle seg sexy heller. Det vet Agent Provocateur alt om.
UNDERTØY: Riktig undertøy er viktig. Man skal ikke undervurdere følelsen av å føle seg sexy heller. Det vet Agent Provocateur alt om. Foto: Foto: Skjermdump
Publisert Oppdatert

Cecilie H. Eggen

Cecilie Hauge Eggen er redaksjonssjef for Klikk Mote. Under Klikk Mote-paraplyen ligger Det Nye, Kamille, ELLE og Alt for damene. Cecilie har fotografi, makeupartistutdanning og kunsthistorie i bunnen, og har blant annet tidligere jobbet som kreativ leder og rektor på Art Complexion Makeupskole, og som skjønnhetsansvarlig i Det Nye.

Riktig undertøy er viktig. Ikke bare skal undertøyet passe i størrelsen, men det er viktig å ha riktig form og riktig type undertøy under klærne. At undertøyet er lekkert, er selvsagt en glimrende bonus. Med alt dette på plass, kan vi love deg at du vil både se bedre ut - og føle deg bedre.

Velg undertøy basert på dagens antrekk

Det hjelper ikke hvor pent og vakkert undertøyet er, om du ikke har riktig størrelse. Utvaskede truser som har blitt for store og slappe i strikken bør gå i søpla sporenstreks. Bher som gir dobbelpupp bør også kasseres uten å blunke.

Det gjelder å ha riktig størrelse, men ikke minst like viktig er det å velge undertøy basert på hva du skal ha på deg.

Skal du for eksempel ha på deg en kjole som markerer midjen? Da bør du velge bort lave hipster-truser og boksere med lavt liv, her vil nemlig trusekanten synes gjennom klærne. Gå for truser eller boksere som er høye i livet. De vil forme midjen og bidra til at du går inn og ut nøyaktig der du bør gå inn og ut.

Samme prinsipp gjelder hvis du har ettersittende bukse, skjørt eller kjole - her vil trusekanten på rumpa synes godt hvis du går for en vanlig truseform med høy benskjæring. Velg heller string eller en ettersittende boksershorts, hvor sømmer og kanter ikke synes så godt gjennom klærne.

Kjøp på nett

Det er ikke alltid like morsomt å prøve i butikk, så hvis du er trygg på størrelsen din, er det ingenting i veien med å få sendt undertøyet du ønsker rett hjem på døren.

Hvor finner jeg hold-in undertøy?

SEXY SHAPING: Victoria's Secret har satt seg fore å sprite opp det ofte litt kjedelige hold-in undertøyet.
SEXY SHAPING: Victoria's Secret har satt seg fore å sprite opp det ofte litt kjedelige hold-in undertøyet. Foto: Foto: Skjermdump

Nå i disse julebordstider, er det gjerne hold-in undertøyet som virkelig har fått bein å gå på.

Hold-in-undertøy gir deg sjansen til å føle deg bittlitt slankere og en hel del strammere på bare et lite øyeblikk. Her er forresten flere tips til hvordan du jukser deg slank på bare fem minutter.

De fleste billigkjedene, som H&M, KappAhl, Lindex og Cubus har et utvalg av rimelig hold-in undertøy. Her kan du selvsagt oppsøke butikkene, men du kan også ta en titt på nettsidene. Hold-in undertøyet ligger ofte under kategorien "Shaping".

Spesialforretninger for undertøy byr også på mye hold-in undertøy. Her får du også sjansen til å bli målt der det trengs, slik at du vet at du får riktig størrelse og type produkt for deg.

Sexy undertøy

Er du ute etter å sprite opp undertøysgarderoben, finnes det flust av fine nettsider for nettopp dette.

Selv om du selvsagt finner supersexy undertøy her til lands, har vi et par spennende utenlands-nettbutikker å anbefale: Agent Provocateur og Victoria's Secret. Det du må huske på når det kommer til utenlandsshopping på nett, er imidlertid ekstra utgifter som frakt og moms. Du betaler ikke toll på undertøy.

Under har vi listet opp en rekke nettbutikker som har godt utvalg av undertøy. Her vil du finne all slags undertøy, både hold-in, sexy, hverdagslig og praktisk, sporty, for gravide og ammende.

Nettbutikker for undertøy

Buyhelse.no har litt av hvert på menyen, men har et stort og ryddig utvalg av hold-in undertøy. Nettsiden har tre underkategorier med hold-in undertøy: hold-in treningsundertøy, hold-in for menn og hold-in undertøy for kvinner. Fører merker som for eksempel Trinny & Susannah by Cette, ShaToBu, Cette og Body Wrap.

Nelly.com er primært en motenettbutikk, men fører også en del undertøy. Her finner du Dolce & Gabbana, Armani, Elle McPherson Intimates, Marlies Dekkers og en hel del annet lekkert. De har i tillegg et godt utvalg av hold-inmerket Spanx, samt noe formende undertøy fra Triumph. Nelly kan tilby alt fra hele drakter og undertøyskjoler, til singleter, shortser med høyt liv og lavt liv. Nelly.com fører også Wonderbra, hvis du er ute etter en skikkelig pushup-bh.

Underverker.no har spesialisert seg på undertøy, og har et rikholdig utvalg av kjente merker. Her finner du Calvin Klein, Wonderbra, Chantelle og Sloggi for å nevne noen. På hold-in-fronten kan de by på Triumph og Scala. De har også undertøy beregnet for sport, samt for gravide og ammende.

Ellos.no har både sitt eget merke, og andre undertøysmerker på hold-in fronten. Her har brukerne også en mulighet til å anmelde produktene de kjøper, noe som kommer andre forbrukere til gode. Fører merker som Daxon, JSFN, Secret Solutions og Triumph.

LaRedoute.no er en motenettbutikk med et ganske bra utvalg av undertøy. LaRedoute byr på flere merker innen formende undertøy: Taillissime, Slendertone og DIM for eksempel, i tillegg til andre lekre undertøysmerker som for eksempel Wonderbra og Sous-Entendous.

Miinto.no byr på en liten bataljon av undertøysmerker; La Perla, Calvin Klein, Chantelle og Hanky Panky for å nevne noen. Det er et begrenset, men ok utvalg i hvert merke. Tilbyr også "kose-undertøy", som pysjen fra Lilleba - og de gode undertrøyene fra Calida.

Brabutikken.no har et ganske stort utvalg. De tilbyr en hel del av det som må kategoriseres som sexy undertøy, - og har faktisk en helt egen seksjon for dette. Men de har også en del hverdagsundertøy, i tillegg til hold-in undertøy og undertøy tilpasset gravide og ammende. Merker på menyen er blant annet Linea Maxima, LivCo Fashion og Obsessive.

Agentprovocateur.com er en nettbutikk hvis slogan "Naughty toys not just for boys" er gjeldende. Dette er uten tvil en av de mest sexy og samtidig raffinerte nettbutikkene for undertøy på verdensveven. Denne nettbutikken gir inspirasjon både til han og henne. Får hun en slik pakke under treet i år, garanterer vi at hun blir ekstatisk. De sender til Norge, men skal du få pakken til jul må du bestille innen den 14.desember.

Victoria's Secret er en klassiker vi ikke kommer unna. Her får du alt du måtte trenge på undertøysfronten, fra sexy til hverdagslig. De har også en hel del formende undertøy. Er du avhengig av at pakken kommer innen jul, kan du velge Internation Express Shipping. Det vil ta fra 3-10 dager å få varene, såfremt de har varen på lager.

Les også:

Dette gjør vi feil når vi føner håret

NETTBUTIKKER FOR UNDERTØY: Det er mye lekkert å velge mellom, så vet du størrelsen din - er det ingenting i veien for å bestille hjemme i din egen stue.
NETTBUTIKKER FOR UNDERTØY: Det er mye lekkert å velge mellom, så vet du størrelsen din - er det ingenting i veien for å bestille hjemme i din egen stue. Foto: Foto: Skjermdumper Nelly, Agent Provocateur, Ellos og Victoria's Secret.

22 par partysko i alle høyder

Få de fineste neglene til julebordet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning