Plagget som passer til alt

Stjernene elsker blazeren

Dette kan bli det beste kjøpet du gjør denne våren.

BLAZER: Vakre Elle McPherson bruker flittig blazeren til hverdags og fest.
BLAZER: Vakre Elle McPherson bruker flittig blazeren til hverdags og fest. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Det er ikke så rart at blazeren er en favoritt blant kjendisene. En fin blazer er et plagg du garantart får brukt mye i tiden som kommer.

Den dresser opp det mest hverdagslige antrekk, passer til alt og alle anledninger - og så er den i tillegg et viktig trendplagg denne sesongen.

Finn din favoritt på bildene under!

Del

Passer til alt

Kjendisene har lagt sin elsk på blazeren, og bruker den like gjerne til hverdags som til fest.

Og har du ikke dette plagget hengende i skapet, bør du virkelig skaffe deg en variant denne våren. Dette plagget kan nemlig bli den absolutt beste investeringen du noensinne har gjort.

Det er den perfekte grunnsteinen i garderoben din, og kan brukes på jobb, til hverdags, til fest og som en jakke når det er mildere temperaturer ute. Du kan også ha alt mulig under den, en kjole, singlet, bluse, skjorte eller utvasket t-skjorte. Det vil se bra ut uansett.

Den kan enkelt tone ned et overdådig enkelt, eller kle opp et par slitte jeans. Med en svart blazer med et klassisk snitt, har du et plagg som kan brukes til enhver anledning.

Udødelig klassisker

Trender kommer og går, men denne jakken har holdt koken i mange tiår - først utelukkende som et herreplagg, men også etterhvert noe kvinner kunne gå med.

En blazer er en viktig del av den perfekte basisgarderoben, sammen med blant annet den lille sorte og svarte, høyhælte pumps, og derfor noe alle bør ha hengende i klesskapet.

Kombiner jakken med et par slitte jeans og en hvit T-skjorte til hverdag for en avslappet, men chic klesstil. Når du skal ut på byen eller på fest, kan du bruke den sammen med et par moteriktige dressbukser og en partytopp, gjerne kombinert med trendy statementsmykker.

Finn din favoritt

BLAZER: Keira Knightley, Liv Tyler, Claudia Schiffer og Katie Holmes er velkledde og trendy i blazer.
BLAZER: Keira Knightley, Liv Tyler, Claudia Schiffer og Katie Holmes er velkledde og trendy i blazer. Foto: Foto: Stella
BLAZER: Blazeren er en favoritt blant kjendiser som Kate Moss, Elle McPherson, Gwyneth Paltrow og Demi Moore.
BLAZER: Blazeren er en favoritt blant kjendiser som Kate Moss, Elle McPherson, Gwyneth Paltrow og Demi Moore. Foto: Foto: Stella

Denne sesongen er det flere varianter å velge mellom. Den lange, rette blazeren - eller en såkalt «boyfriend blazer» som det også kalles, er fortsatt den mest trendy.

Lange blazere var en hit blant designerne og motehusene da de viste frem vårens trender på catwalken.

Stella McCartney, Calvin Klein og Chloé har alle inkludert denne jakken i sine kolleksjoner for sesongen.

Finn din favoritt i utvalget under!

Les også:

Slik kler du deg på jobbintervju

FRA VENSTRE: Blazer fra HM Conscious Collection (kr 399), blazer fra Monki (kr 500) og blazer fra HOPE (kr 2695).
FRA VENSTRE: Blazer fra HM Conscious Collection (kr 399), blazer fra Monki (kr 500) og blazer fra HOPE (kr 2695). Foto: Foto: produsenten
FRA VENSTRE: Blazer fra Filippa K (kr 1995), blazer fra Monki (kr 450) og blazer fra Classique (kr 799).
FRA VENSTRE: Blazer fra Filippa K (kr 1995), blazer fra Monki (kr 450) og blazer fra Classique (kr 799). Foto: Foto: produsenten
FRA VENSTRE: Blazer fra Twenty8Twelve (kr 3195), blazer fra HM Conscious COllection (kr 399) og blazer fra Lindex (kr 399).
FRA VENSTRE: Blazer fra Twenty8Twelve (kr 3195), blazer fra HM Conscious COllection (kr 399) og blazer fra Lindex (kr 399). Foto: Foto: produsenten

Disse plaggene fungerer alltid

Slik utnytter du garderoben din

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning