7 tips om skjønnhet

Mona Grudt beste skjønnhetstips

- Slik holder jeg meg vakker. Les Mona Grudts beste skjønnhetstips.

SKJØNNHET: Redaktør, programleder og eksmodell: Mona Grudt.
SKJØNNHET: Redaktør, programleder og eksmodell: Mona Grudt. Foto: Foto: Lasse Berre
Publisert Oppdatert

Mona Grudt (40) har en hektisk hverdag med familie og jobb. Likevel klarer hun kunststykket å se bedre og bedre ut for hvert år som går. Hvordan gjør hun det? Her er hennes beste skjønnhetstips.

1. TO LAG MED HUDKREM

Jeg bruker en god krem tilpasset min alder og hudtype. Favoritten er Garnier Ultralift dag- og nattkrem (veil. pris kr 139). Jeg legger alltid to lag fuktighetskrem før jeg sminker meg. Pudder har lett for å fremheve linjer, så jeg bruker bare litt på nesen.

2. BLUNK MED STIL

Min favorittmaskara er The Falsies Volum Express fra Maybelline (kr 132). Med en eyeliner i tillegg blir øynene flotte.

Les også: Slik legger du perfekt maskara

3. BRUK EN LETT DUFT

Jeg bruker aldri tunge parfymer, og velger som regel lette dufter som lukter rent og friskt. For tiden bruker jeg Warm Cotton fra Clean (kr 325).

4. DRIKK MYE

Alle vet jo at det er sunt å drikke rikelig med vann, men hvis du er typen som er glad i brus, anbefaler jeg å prøve å bytte den ut med eplemost. Det smaker like godt som brus, uten så mye sukker.

Les også: La vannet renne før du drikker det

5. SKRUBB DEG

Et par ganger i uken skrubber jeg huden. Jeg lar skrubben stå i dusjen for å være effektiv, man må utnytte tiden maksimalt når man har småunger. Jeg bruker en saltskrubb fra Dead Sea Spa Magic (kr 289).

6. KAFFE OG FORBRENNING

Jeg er ei skikkelig kaffekjerring, og elsker Coffee Slender, en kaffe som hjelper meg å holde fasongen (kr 399 for 200 g). I tillegg trener jeg minimum to ganger i uken på treningssenter, og barna holder meg aktiv.

7. BLI KVITT FLOKENE

Håret mitt har lett for å floke seg, så jeg bruker derfor en spraybalsam i tillegg til vanlig balsam. Jeg har gjort meg helt avhengig av Sassoon Halo Hydrate Mist (ca. kr 290), som også lukter fantastisk.

Les også: Dropper du balsam ødelegger du håret

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning