Makeover med Alt for damene

Denne forvandlingen må du se

Vi ga tre damer i politiet en real makeover.

BLE NYE: Trine, Vibeke og Tone-Britt fikk hjelp til å finne ny stil med Alt for damene.
BLE NYE: Trine, Vibeke og Tone-Britt fikk hjelp til å finne ny stil med Alt for damene. Foto: FOTO: Gry Traaen
Publisert Oppdatert

Vibeke Lundbekk (39):

Ønsker å lære mer om hva hun kan gjøre med sminke og hår.

Høyde: 168 cm

Størrelse: 40

Skostørrelse: 38

Fasong: Timeglass

Polititet fikk makeover med Alt for damene.

De er alltid klare til å hjelpe, og nettopp derfor var det hyggelig å få lov til å bistå politiet. Med stilen. Møt Trine, Vibeke og Tone-Britt fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Først ut er Vibeke Lundbekk (39). Nederst i saken finner du Vibekes kolleger, Trine og Tone-Britt, som også ble nye i Alt for damenes regi.

I uniform hver dag

Vibeke jobber i den operative tjenesten og går i uniform på jobb hver dag. Når vakten er over, smetter hun inn i et par behagelige joggebukser og en T-skjorte.

- Jeg trenger hjelp til å finne snittet som passer min kroppsfasong, og ikke minst hvilke farger jeg kler. I prinsippet liker jeg å pynte meg, men jeg føler ikke at jeg får det helt til. Og så vil jeg gjerne lære noen smarte triks for å få volum i håret, sa Vibeke før vi begynte.

Stylist Cathrine om Vibeke

Stylist Cathrine Sandberg forteller at Vibeke har kvinnelige former og en markert midje.

- Ved å velge overdeler med et innsvinget snitt får hun fremhevet midjen ytterligere og resultatet blir et kledelig og feminint antrekk. Vibeke kler godt farger, men trives best i duse eller dempede toner og ensfargede plagg, sier Cathrine.

Stylisten om valg av klær

- En litt løs bukse med smale ben og behagelig stretch er superanvendelig, sier Cathrine og fortsetter:

- Vibeke trodde selv at 25 år med fotball hadde satt en stopper for smale bukser, men hun har velformede ben, og de er det absolutt ingen grunn til å skjule. En innsvinget topp, tøffe skoletter og et par kule armbånd var det som skulle til for å skape et passe pyntet og passe rocka antrekk.

Vibeke om den nye stilen

Vibeke synes det er inspirerende å se seg selv i noe annet enn uniform og slaskete joggebukser.

- Jeg elsker denne toppen, så denne må bli med hjem. Veldig gøy å se meg selv med profesjonell sminke, her har jeg mye å lære. At mitt tynne, strie hår kan se bølgete og voluminøst ut var en stor overraskelse. Det er bare å sette i gang å øve, sier hun.

Makeup

Ifølge makeupartist Jeanette Gjerde Olsen har Vibeke har en fin hud, så det er bare nødvendig å dekke til litt rødhet under øynene og rundt nesen.

- Siden hun er ute hver dag året rundt, er det ekstra viktig med en dagkrem med høy solfaktor. Hun fikk solpudder i ansiktet og på halsen, og siden hun er blond, valgte jeg pudder i den lyseste skalaen. På kinnbena la jeg en rosa rouge. Siden hun har blå øyne brukte jeg en grå blyant ved vippekanten som innramming. Deretter en lys skygge som forstørrer øynene, sier Jeanette.

Hår

Frisør Eirik Thorsen forteller at Vibeke bruker caps på jobb og er avhengig av å samle håret i en hestehale.

- Hun er naturlig blond - noe som begynner å bli en sjeldenhet, sier Eirik.

Han gir håret en glansvask, og gjør fargen en tone kjøligere enn hennes naturlige. Han klipper opp håret rundt ansiktet for å myke opp uttrykket. Luggen får en myk skråklipp. Volumet lages ved å forme hårlokkene til ruller som festes med klyper. Deretter fønes hver lokk med rund­børste.

- En slik frisyre kan alle klare å lage hjemme, hevder Eirik.

FØR OG ETTER: Til høyre: Vibeke jobber i den operative tjenesten og går i uniform på jobb hver eneste dag. Nå vil hun ha hjelp til å finne snittet som passer hennes kroppsfasong, og ikke minst hvilke farger hun kler. Til venstre: Vibeke etter makeoveren. Hun har på seg en topp fra Monki, kr 300. Bukse fra By Malene Birger, kr 1699. Bredt armbånd fra Lindex, kr 80. Smalt armbånd fra Mango, kr 79. Ørepynt fra Accessorize. kr 105. Veske fra Zara, kr 499. Skoletter fra Aldo, kr 1299. Produktforslag helt til høyre: Genser fra H&M, kr 249. Skinnjakke fra Samsøe Samsøe, kr 3495. Bukse fra Zara, kr 559. Solpudder fra Clarins, kr 385. Maskara fra Make Up Store, kr 160. Boots fra Bianco, kr 1499.
FØR OG ETTER: Til høyre: Vibeke jobber i den operative tjenesten og går i uniform på jobb hver eneste dag. Nå vil hun ha hjelp til å finne snittet som passer hennes kroppsfasong, og ikke minst hvilke farger hun kler. Til venstre: Vibeke etter makeoveren. Hun har på seg en topp fra Monki, kr 300. Bukse fra By Malene Birger, kr 1699. Bredt armbånd fra Lindex, kr 80. Smalt armbånd fra Mango, kr 79. Ørepynt fra Accessorize. kr 105. Veske fra Zara, kr 499. Skoletter fra Aldo, kr 1299. Produktforslag helt til høyre: Genser fra H&M, kr 249. Skinnjakke fra Samsøe Samsøe, kr 3495. Bukse fra Zara, kr 559. Solpudder fra Clarins, kr 385. Maskara fra Make Up Store, kr 160. Boots fra Bianco, kr 1499. Foto: FOTO: Gry Traaen og produsentene
HÅR OG SMINKE: Frisør Eirik gir Vibeke en glansvask, og gjør fargen en tone kjøligere enn hennes naturlige. Han klipper også opp håret rundt ansiktet for å myke opp uttrykket. Makeupartist Jeanette forteller at Vibeke har en fin hud, så det er bare nødvendig å dekke litt rødhet under øynene og rundt nesen. Hun legger også litt solpudder på de høyeste punktene i ansiktet til Vibeke. Videre får hun ekstra volum og lengde på vippene med en primer, før maskaraen kommer på.
HÅR OG SMINKE: Frisør Eirik gir Vibeke en glansvask, og gjør fargen en tone kjøligere enn hennes naturlige. Han klipper også opp håret rundt ansiktet for å myke opp uttrykket. Makeupartist Jeanette forteller at Vibeke har en fin hud, så det er bare nødvendig å dekke litt rødhet under øynene og rundt nesen. Hun legger også litt solpudder på de høyeste punktene i ansiktet til Vibeke. Videre får hun ekstra volum og lengde på vippene med en primer, før maskaraen kommer på. Foto: FOTO: Gry Traaen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning