Makeover med Alt for damene

Trine (47) ble forvandlet

Trine (47) ønsker ny frisyre, og trenger innspill til en annerledes stil.

FIKK MAKEOVER: Trine fikk mange gode stylingtips på sin bli-ny-dag med Alt for damene. Se resultatet her!
FIKK MAKEOVER: Trine fikk mange gode stylingtips på sin bli-ny-dag med Alt for damene. Se resultatet her! Foto: FOTO: Gry Traaen
Publisert Oppdatert

Trine Kløvstad Aas (47):

Ønsker ny frisyre, og trenger innspill til en annerledes stil.

Høyde: 162 cm

Størrelse: 38/40

Skostørrelse: 36

Fasong: Eple

- På jobben går jeg nok for å være litt jålete, sier Trine.

Hun jobber på operasjonssentralen og er blant dem som svarer når folk ringer 112. Trine er sivilt ansatt, og bruker ikke uniform på jobb. Hun stiller alltid med nyvasket hår, sminke og smykker.

Og alltid i bukse, hun eier nesten ingen skjørt. Hårfargen hennes er naturlig, og før vårt team satte i gang, syntes hun selv at fasongen var kjedelig.

Stylist Cathrine om Trine

Stylist Cathrine forteller at Trine har en klassisk eplefasong med byste, litt ekstra rundt midjen og slanke elegante ben.

- Hun kan gjerne fremheve bena, og kler også topper med V-hals eller lav utringning. Trine liker pastellfarger og klassiske plagg, sier Cathrine.

Stylisten om valg av klær

- Trine går sjelden i skjørt, og var åpen for å prøve noe nytt denne dagen. Et klassisk blyantskjørt fremhever bena, og lengden til rett under knærne er perfekt for en voksen kvinne, sier Cathrine og legger til:

- Med en enkel topp, tøff jakke og klassiske skoletter ble dette et nytt hverdagsantrekk for Trine. Og bytter hun om til pumps og litt mer markante smykker, kan antrekket med ett også brukes om kvelden.

FØR OG ETTER: Til venstre: Trine jobber på operasjonssentralen og er blant dem som svarer når folk ringer 112. Nå ønsker hun en ny frisyre, og trenger innspill til en annerledes stil. Til høyre: Slik ble det endelige makeover-resultatet. Trine har på seg en topp fra Lindex, kr 149. Skjørt fra Zara, kr 399. Jakke fra Lindex, kr 499. Ørepynt fra Aldo, kr 99. Veske fra Lindex, kr 299. Skoletter fra Aldo, kr 1299. Produktforslag helt til høyre: Bluse fra H&M, kr 249. Blazer fra Zara, kr 699. Kjole fra Sand, kr 2495. Bukse fra MQ, kr 599. Utglattende krem fra Purepack/Nelly.com, kr 229. Leppeskrubb fra Kremfresh, kr 69. Stiletter fra Aldo, kr 899.
FØR OG ETTER: Til venstre: Trine jobber på operasjonssentralen og er blant dem som svarer når folk ringer 112. Nå ønsker hun en ny frisyre, og trenger innspill til en annerledes stil. Til høyre: Slik ble det endelige makeover-resultatet. Trine har på seg en topp fra Lindex, kr 149. Skjørt fra Zara, kr 399. Jakke fra Lindex, kr 499. Ørepynt fra Aldo, kr 99. Veske fra Lindex, kr 299. Skoletter fra Aldo, kr 1299. Produktforslag helt til høyre: Bluse fra H&M, kr 249. Blazer fra Zara, kr 699. Kjole fra Sand, kr 2495. Bukse fra MQ, kr 599. Utglattende krem fra Purepack/Nelly.com, kr 229. Leppeskrubb fra Kremfresh, kr 69. Stiletter fra Aldo, kr 899. Foto: FOTO: Gry Traaen og produsentene

Trine om den nye stilen

- Jeg bruker helst bukser, og har aldri hatt et så trangt skjørt, så dette er veldig annerledes. De siste årene har det sneket seg på en mage, og nettopp derfor tenkte jeg at trange skjørt var uaktuelt. Trodde også at det skulle se litt kjerring ut, siden det går til under knærne. Men der tok jeg feil. Dette ble tøft, og magen er på finurlig vis kledd bort. Med riktig styling og tilbehør ble det jo friskt, sa Trine, som kjøpte med seg hele antrekket, unntatt skolettene.

For slike har hun flere par av hjemme.

Makeup

HÅR OG SMINKE: Frisør Eirik synes håret til Trine var for oppklippet til hennes hårtype. Han beholdt lengden på overhåret, og strammet frisyren i nakken, uten at det har blitt for kort. Fordi Trine hadde noen grå hår, valgte han å videre farge hele håret og legge inn striper. Makeupartist Jeanette gir Trines kunstige negler en runde mørk lakk. Videre bruker hun en skråbørste for å tegne opp brynene. Øynene rammes inn med en grå blyant. Trine har nydelig hud, og trenger bare litt farget dagkrem.
HÅR OG SMINKE: Frisør Eirik synes håret til Trine var for oppklippet til hennes hårtype. Han beholdt lengden på overhåret, og strammet frisyren i nakken, uten at det har blitt for kort. Fordi Trine hadde noen grå hår, valgte han å videre farge hele håret og legge inn striper. Makeupartist Jeanette gir Trines kunstige negler en runde mørk lakk. Videre bruker hun en skråbørste for å tegne opp brynene. Øynene rammes inn med en grå blyant. Trine har nydelig hud, og trenger bare litt farget dagkrem. Foto: FOTO: Gry Traaen

Makeupartist Jeanette Gjerde Olsen tipser om at en leppeskrubb er et smart triks mot tørre lepper.

- Skrubben er laget av sukker, og smaker deilig. Ta på en liten klatt, gni leppene mot hverandre, og tørk av - eller spis opp hvis du vil. Vips så har du silkemyke lepper, sier Jeanette og fortsetter:

- Trine har nydelig hud, og trenger bare litt farget dagkrem. Hun fikk en tynn grå våtliner på øyelokket, og en grå blyantstrek under. Husk å duse den ut med en pensel eller bomullspinne. Jeg la en lys skygge på lokket. Jobb godt med maskaraen for å unngå klumpete vipper.

Hår

Frisør Eirik Thorsen synes håret til Trine var for oppklippet til hennes hårtype.

- Jeg har beholdt lengden på overhåret, og strammet frisyren i nakken, uten at det er blitt for kort. Har valgt å beholde lengden for å fremheve de vakre, høye kinnbena. Med denne klippen kan hun velge om hun vil ha en glatt frisyre, eller om hun vil rufse den til. Trine har noen grå hår, og for å skjule dem har jeg farget hele håret og lagt inn striper. Fargen vil forsvinne gradvis og dermed slipper hun problemet med ettervekst.

Trine om håret

- Fint og veldig annerledes. Gleder meg til å prøve forskjellige uttrykk med forskjellige stylinger, sier Trine.

Les også:

Skjønnhet for dummies

Billigsjampoen som er best i test

Ikke tørk håret med håndkle

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning