Kle deg slank

Få drømmekroppen på 5 minutter

Slik jukser du deg slank.

Juks deg slank med riktige klær
Juks deg slank med riktige klær Foto: Foto: Produsentene
Publisert Oppdatert

Alt for damenes moteekspert, Vibeke Stiansen, har gode tips til hvordan du enkelt jukser deg slank til festen.

- Start med undertøy som holder inn og skjuler ditt problemområde, enten det er mage, rumpe eller lår, tipser hun.

Undertøy som holder inn

- De siste årene har det vært mer fokus på at former også er flott. Denne utviklingen kan godt skyldes TV-serier som Mad Men og uansett er det veldig positivt, sier Stiansen.

Hun forteller at markedet for undertøy som former og gir fasong har eksplodert de siste årene og at det finnes mye å velge mellom. Noe for enhver smak, med andre ord.

- Velger du å investere i hold-inn undertøy er det viktig å prøve seg frem og finne typen som passer for deg. Det skal ikke være for stramt, du skal jo ha det hyggelig også, oppfordrer moteeksperten.

FINN FORMEN: Undertøy som gir deg de riktige formene. 1.Blondesett fra Triumph, med truser som holder magen på plass og vattert bh som gir brystene et ekstra løft. Truse, kr 399 og bh, kr 299. 2. Lekker body fra Lindex, som gir deg lekker figur, kr 599. 3. Hel kroppsdrakt fra Triumph, som holder inn og fremhever, kr 699.
FINN FORMEN: Undertøy som gir deg de riktige formene. 1.Blondesett fra Triumph, med truser som holder magen på plass og vattert bh som gir brystene et ekstra løft. Truse, kr 399 og bh, kr 299. 2. Lekker body fra Lindex, som gir deg lekker figur, kr 599. 3. Hel kroppsdrakt fra Triumph, som holder inn og fremhever, kr 699. Foto: Foto: Produsentene

Kjolen som fremhever deg

- Velg en kjole som passer din fasong. Har du noen kilo for mye er det lett å velger store klær for å gjemme seg bort i, men det skal du ikke gjøre.Trikset er å fremheve det du er mest fornøyd med, råder moteeksperten.

Det finnes flere veier til en slankere figur og har du for eksempel litt mage du ønsker å skjule, kan en kjole med empireliv være et godt valg. Og har du en kjole uten markert liv, kan du enkelt markere midjen med et lekkert belte, sier Vibeke.

- En kjole med draperinger kler de fleste. Har du ikke spesielt markert liv, kan draperinger være med på å forme kroppen på en attraktiv måte. Tette strømper strammer også inn og gjør at du føler deg mer kledd, selv om du velger en kortere kjole, tipser moteeksperten.

Trikset er med andre ord å gå for klær med et snitt som skjuler det du er mindre fornøyd med, samtidig som du fremhever sidene du er fornøyd med.

Opp i høyden

DEN LILLE SORTE: Drapert kjole, som skjuler og fremhever. Fra Kappahl, kr 249. Kongeblå og vakker med empireliv og lange ermer, fra Morami, kr 1395. Kledlige blonder fra Edith & Ella, kr 1450.
DEN LILLE SORTE: Drapert kjole, som skjuler og fremhever. Fra Kappahl, kr 249. Kongeblå og vakker med empireliv og lange ermer, fra Morami, kr 1395. Kledlige blonder fra Edith & Ella, kr 1450. Foto: Foto: Produsentene

-Sko er alltid en viktig del av antrekket! Et par høye hæler gir deg en flott rak holdning og en naturlig forlengelse av bena, som gjør at de fleste også ser slankere ut. Når du skal kjøpe deg sko, er det veldig viktig at du velger noen du klarer å gå i, sierhun.

- Om du ikke er ikke vant med å gå med høye hæler, er bedre å gå for noen litt lavere, for det er aldri fint med sko man ikke klarer å holde balansen i!

Ønsker du en slankende effekt, unngå altfor klumpete sko. Velg nette, klassiske pumps, med en hæler som passer for deg.

Les også:

Maten som fordriver rynkene

STILETTER: Snertne stiletter fra Bianco, kr 450. Hæler med platå fra Acne, 2495. Metallisk fra Aldo, kr 899.
STILETTER: Snertne stiletter fra Bianco, kr 450. Hæler med platå fra Acne, 2495. Metallisk fra Aldo, kr 899. Foto: Foto: Produsentene

Pytonmote

Vendela viser deg høstens ullmote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning