Få grillmeny og grilltips på din mobil

Slik blir du grillkonge

I hele sommer vil Christopher Sjuve sende ut inspirerende grillmeny og grilltips hver fredag rett til din mobil.

OPPSKRIFT PÅ LAMMELÅR: Christopher Sjuve viser hvordan lammelåret blir perfekt.
OPPSKRIFT PÅ LAMMELÅR: Christopher Sjuve viser hvordan lammelåret blir perfekt. Foto: Foto: Erik Hannemann
Sist oppdatert
Grillmeny på MMS direkte til din mobil.
Grillmeny på MMS direkte til din mobil. Foto: Espen Klem

Slik blir du grillkonge:

Ved å abonnere på Christopher Sjuves to-retters grillmeny kan vi (nesten) garantere din suksess som grillkonge.

Grillmenyen er komplett med inspirerende bilder, handleliste og selvfølgelig selve oppskriften. I tillegg får du et smart grilltips med hver melding, levert av vår sponsor.

Vi har laget en tjeneste som tar hensyn til at du kan befinne deg langt fra PC og Internett i sommmer. Om du er i båten ved kysten eller hytta på fjellet, så vil du motta vår grillmeny som en MMS-melding rett til din mobil.

Bli en grillkonge du også - abonner nå ved å legge inn ditt mobilnummer i feltet under!

Mobil:


Du kan også sende en SMS med kodeord GRILLMENY til 2205 for å melde deg på helgens grillmeny.

Share

NB: Tjenesten starter allerede fredag 9. juli og er kun tilgjengelig på mobil, så meld deg på nå! Tjenesten koster kun kr 7 per melding og vil sendes ut hver fredag i 10 uker.

Her ser du innholdet i Grillmeny #1 (sendt ut 9. juli):

Meny

  • Hovedrett - Grillet laks med rosépepper
  • Dessert - Brownie

(Se oppskriftene lenger ned på siden)

Grilltips #1

Husk alltid å ha et ekstra lager med kull eller gass, eller begge deler om du er en real grillentusiast. Bruk gjerne gassgrill hjemme på terrassen og en bærbar bøttegrill med kull når du skal ut i det fri.

Les også:

Trikset som redder grillmaten

Marinaden som funker

Slik tenner du opp grillen

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Grillet laks med rosépepper

Her får den rosa fisken følge av rosa pepper.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

800 g Laksefilet med skinn

1.5 kg Mandelpoteter

200 g Bacon

300 g Aspargesbønner

1 dl Olivenolje

1 ts Eddik

Salt

Pepperkorn

Bladpersille

Dill

Denne saken ble første gang publisert 02/07 2010, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også