En liten kveldsnack

Slik blir kveldssnacksen super

Det er er knøttlite triks som gjør brødskiva knallgod.

SNACKS: Det ørlille trikset gjør brødskiva super.
SNACKS: Det ørlille trikset gjør brødskiva super. Foto: Foto: Erik Hannemann
Sist oppdatert

Det finnes noen små triks der ute. Noe knep som gjør verden et bedre sted å spise i.

Det er noen geniale triks for å gjøre kjøttet saftig, hvordan potetmosen blir best eller baconet sprøest.

Share

Og det finnes også et genialt knep som gjør brødskiva super. Jeg snakker ikke her om frokosten din, men den lille snacksen du vil ha på kvelden.

Det er et ørlite tips som gjør den store forskjellen. Det du trenger er et hvitløksfedd. I tillegg på brødet være ristet - enten i vanlig brødrister eller på rist i ovnen (praktisk om du skal lage mange).

Hvitløkfeddet deler du i to. Det er enklest å dele det på tvers. Da er det enkelt å holde. Så skraper du mot det ru brødet til det ikke er mer motstand igjen. Omtrent slik:

Det du har nå er en brødskive (eller bagett) med en nydelig hvitløksduft. Herfra og ut er det enkelt. Det beste er å ha på litt olje før du ha på noe mer.

Du kan legge på noen skiver med avokado, god ost (manchego), mozzarella, eller et kyllingbryst for eksempel.

På min variant finner du olje, tomater og balsamico-sirup (som du lager slik).

God snack!

Les også:

Coq au vin har bare én oppskrift som funker

Slik lager du spaghetti carbonara

Slik lager du perfekte brownies

Supereplekaka lager du slik

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Denne saken ble første gang publisert 20/04 2010, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også