Grillmat

Squash med mozzarella og pinjekjerner

Enkelt tilbehør til grillmaten.

GRILLTILBEHØR: Sleng squash på grillen og du har plutselig godt tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.
GRILLTILBEHØR: Sleng squash på grillen og du har plutselig godt tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. Foto: FOTO: Janicke Leiren
Publisert Oppdatert

Det finnes heldigvis mange, herlige småretter som passer glimrende som tilbehør til grillmat. Det fine med akkurat denne oppskriften er at du kan lage ting klart og frakte i en boks om du velger å grille i parken eller ved sjøen.

Griller du hjemme i hagen er det enklere (og penere) å legge de ulike tingene på et serveringsfat, men dette er absolutt ikke nødvendig! Enkelt og godt er det uansett.

Det finnes mange måter du kan bruke squash på, og i grillsesongen er det kjempegodt å bruke sammen med mozzarella, ristede pinekjerner og litt fersk timian slik jeg har gjort her. Har du en god olivenolje på lur, litt sitron og havsalt så er det hele i boks. Du kan også ha på en skvett balsamico.

Oppskriften finner du nedenfor!

Da har du plutselig godt grilltilbehør til enten kjøtt eller hvit fisk. Er du usikker på hvordan du skal grille ting perfekt, kan du kanskje hente noen tips og inspirasjon fra ekspertene her.

Matglad hilsen fra Janicke.

Squash med mozzarella

Enkelt grilltilbehør

Se hele oppskriften

Ingredienser:

1 stk Squash

1 stk Mozzarella

3 ss Pinjekjerner

0.5 stk Sitron

2 ss Olivenolje

Salt og pepper

1 kvast Timian

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning