Vin på tilbud

Verdens beste vin til halv pris

Skikkelig januarsalg av godsaker på Vinmonpolet.

VIN PÅ TILBUD: Vinmonopolet setter ned prisene på mange varer. Sjekk listene.
VIN PÅ TILBUD: Vinmonopolet setter ned prisene på mange varer. Sjekk listene. Foto: FOTO: Colourbox.no
Publisert Oppdatert

Endelig er den her! Lista over vinene som Vinmonopolet har satt ned i pris i januar.

Hver måned justerer Vinmonopolet prisen ned på en rekke varer. Den listen følger vi med argusøyne - og her finner du tidligere prisreduksjoner.

Vanligvis kommer listen ut den første i hver måned. Men denne gangen ble den forsinket fordi Vinmonopolet hadde tekniske utfordringer med et nytt system. De gode nyhetene er at lista er usedvanlig god!

Hele lista får du her .

Burgund på tilbud

Det mest slående er alle Burgund-vinene som er redusert til halv pris. De fleste er fortsatt ikke å regne som billigviner, men det kan du heller ikke vente når vi snakker om Burgund som regnes av de fleste som verdens beste vinområde.

Her er den 40-viners lange lista over Burgundvinene på tilbud:

</p> <p>(<a href="http://klikk.no/multimedia/archive/00390/Burgund_p__tilbud_390797a.xls">Prøv denne linken</a> om du ikke får fram lista over).</p> <h4> <strong>Viner satt ned over 20 prosent</strong> </h4> <p>I tillegg til vinene fra Burgund er en rekke andre viner blitt billigere. Her er lista over alle vinene som er satt ned mer enn 20 prosent:</p> <p> <iframe frameborder="0" height="300" src="https://spreadsheets.google.com/pub?key=0ArzOAB5H8PRPdHIyVEFXQmpVR1FLVHJ6cHE2U3VBa1E&amp;output=html&amp;widget=true" width="500"/> </p> <p>(<a href="http://klikk.no/multimedia/archive/00390/Vin_p__tilobud_neds_390798a.xls">Prøv denne linken</a> om du ikke får fram lista over)</p> <h4> <strong>Billig vin enda billigere</strong> </h4> <p>Og som om ikke det var nok, her har vi gjort et utvalg på billige viner som har blitt enda rimeligere.</p> <p> <iframe frameborder="0" height="300" src="https://spreadsheets.google.com/pub?key=0ArzOAB5H8PRPdGNsV2RhczJpM2Vwb3NMRGZlcVFQQXc&amp;output=html&amp;widget=true" width="500"/> </p> <p>(<a href="http://klikk.no/multimedia/archive/00390/Gode_tilbud_390799a.xls">Prøv denne linken</a> om du ikke får fram lista over)</p> <p>Vær oppmerksom på at det ofte er rift om disse vinene. Det lureste er å ringe ditt lokale Vinmonopol og holde av varene. Ofte må man bestille dem (det går raskt), men da er det førstemann til mølla som gjelder.</p> <p>På Klikk følger vi nøye med på hva som beveger seg i vinverdenen. Vi oppdaterer jevnlig vår liste over de ti beste rødvinene til under 120 kroner <a href="http://www.klikk.no/mat/drikke/article429454.ece">som du finner her</a>.</p> <p>Vintips fra vår ekspert Arnie Stalheim <a href="http://www.klikk.no/system/topicRoot/Vintips/">kommer hver torsdag</a>.</p> <p> </p> <p> <strong>Få med deg alt! Følg Klikk Mat på <a href="https://www.facebook.com/sjuves.oppskrift/">Facebook</a> </strong> </p> <p>Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk <a href="http://nyhetsbrev.klikk.no/mat/">her</a> </p> <p> </p> <p> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/system/topicRoot/Tapas/">Her er de beste tapasene</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article516888.ece">10 oppskrifter med kjøttdeig</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article539477.ece">Smaken av Mexico på rekordtid</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article622129.ece">Snickerskake: Bedre enn snickers...</a> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning