Slik forelsker han seg

Noen elsker sterke kvinner, andre elsker morsomme kvinner. Sjekk hva menn faller for!

Publisert Oppdatert
For mange er det vanskelig å engang innrømme at man er forelsket, og ikke minst hvorfor man føler som man gjør.

Les også: Derfor blir han ikke sjalu

Les også: Kjærlighet på ny!

Les også: 10 soveromsmyter


Nettstedet Ivillage.com har derfor tatt en prat med ulike menn, for å høre hva det er som gjør at de forelsker seg.

Her er noen av svarene de fikk:

Passet sammen
«Jeg fant den store kjærligheten, som jeg passet veldig godt sammen med. Vi hadde samme smak på alt fra mat til hvor ofte vi ønsket sex. Det var absolutt ingen ting jeg ikke likte med henne. Det vil si, helt til jeg fant ut at hun kun spilte for å tilfredsstille meg. I realiteten var vi svært ulike. Hun var en god skuespiller. Så mitt råd er å være ærlig og gå for noen man er mest mulig kompatibel med».

Blendet av kjærlighet
«Jeg falt for min forlovede uten at jeg skjønte det selv. Det skjedde en dag hun ikke dukket opp som vanlig, og jeg begynte å savne smilet hennes, latteren og lukten av henne. Jeg begynte å savne ting hun gjorde, og måten hun fikk meg til å føle meg».

Med øl og tv-spill
«Jeg møtte en kvinne på nettet, og første gang vi møttes spurte hun om vi kunne droppe middag ute. Hun ville heller spise hamburger, ta et par øl og spille tv-spill hjemme hos meg. Jeg er ikke nødvendigvis en storspiller, men jeg syntes det var veldig sjarmerende».

Får meg til å glemme alt
«Jeg forelsker meg i noen som får meg til å le, som får meg til å smile når jeg ser henne, og som får meg til å glemme alt som skjer rundt meg. Bare hennes nærhet får meg til å føle meg som verdens viktigste person. Dette går selvsagt begge veier».

Vil ha det man ikke kan få
«Jeg tror begge kjønn er tiltrukket av en man ikke kan få. At noen ikke vil ha deg, er uimotståelig. Derfor; når jeg vet ei jente er skikkelig tiltrukket av meg, mister jeg stort sett interessen».

Forelsket i forelskelsen
«Jeg elsker forelskelsen, og det skal ikke så mye til for at jeg faller for noen. Så lenge hun er skikkelig hekta på meg også».

Mat og sex
«Det er egentlig ganske enkelt. Jeg trenger: Et fint utseende, sex og hun må være flink til å lage mat».

Eventyrlysten
«Jeg faller ikke for en dame om hun ikke har et snev av eventyrlyst. Jeg mener ikke å hoppe i fallskjerm eller noe slikt, men hun må være villig til å se en annerledes film, eller dra på en konsert med et nytt band. Utforske ting som bryter med hennes vanlige smak. Det er så mye å se i verden at jeg blir gal når folk går i de samme sporene hele tiden».

Dobbel tiltrekning
«Det må være både en fysisk og psykisk tiltrekning. Jeg faller ordentlig for en kvinne når jeg kan snakke med henne i timesvis, samtidig som jeg er tiltrukket av henne».

En sterk kvinne
«Jeg elsker når kvinner kan gjøre typiske «manneting» bedre enn meg».

Trygghet
«For å falle for noen, trenger jeg å vite at jeg kan snakke med henne om alt, uten at hun dømmer meg. Jeg trenger også å vite at hun støtter meg, for livet er tøft nok om man ikke skal krangle med kjæresten hele tiden. Hun må ha en indre og ytre skjønnhet, være ærlig og konstruktiv».

Kilde: Ivillage.com forelskelse_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning