Trygg munnsex

Her får du praktiske tips for å gi og motta noe av det beste i verden.

Publisert Oppdatert
 • Saken er skrevet av Cpunktet.no!
 • Hygiene er viktig for begge parter. For den som mottar munnsex kan bekymrede tanker rundt lukt og smak ødelegge hele opplevelsen, men glem bekymringene. Kjønnslukter er opphissende såfremt hygienen er god.

  For den som gir munnsex er det også viktig at du er renslig, naturlig nok. Om det er komfortabelt å gi, vil vedkommende med glede gi deg mye mer.

  Her får du noen praktiske tips for å gi og motta noe det beste som finnes:

  God hygiene

  Kommer du rett fra dusjen, er du mer enn ren nok. Det kan være en idé å styre unna de håndklærne som loer mest etterpå.

  Hårstubber

Les også: Den store kjærligheten

Les også: Sextips fra terapeuten

Les også: Sex i hverdagenJenter som barberer seg bør tenke på at skarpe hårstubber kan irritere ansiktet kraftig, så nybarbert eller en mer naturlig frisyre er å foretrekke.

Følsom hud

Den som gir bør huske på at skjeggstubber, etterbarberingsvann, sminke og andre produkter vi putter i ansiktet kan bli for voldsomt for den følsomme huden der nede.

Plast

Vil du være på den sikre siden, legg en tynn plastfilm over kjønnsorganet. Smør plastfolien med glidemiddel på den siden som vender mot kjønnsorganet.

Smittefare

Les også: Sex med ny vri

Les også: Kyss oss slik!Faren for å bli smittet av kjønnsykdommer ved slikking er mindre enn ved samleie, men fremdeles til stede. Munnherpes kan smitte til kjønnsorganene. Klamydia og gonoré kan sitte i halsen, og slik smitte ved oralsex. Har man små rifter, kan HIV også smitte ved slikking.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen