Sexdietten gjør deg slank

Har du et par kilo for mye du gjerne skulle ha kvittet deg med? Gjør som stjernene Angelina Jolie og George Clooney; Sex deg tynn!

Publisert Oppdatert
Millioner av mennesker er til enhver tid på diett i håp om å bli noen kilo lettere. Nå mener den amerikanske forfatteren Kerry McCloskey at det skal mer til enn et sunt kosthold. Den kommende boken: "The Ultimate Sex Diet: The Secret Formula for a Slimmer, Healthier, More Passionate Life" er i salg fra tidlig neste år, og forklarer med både tekst og bilder hvordan man kan få drømmekroppen ved å tilbringe mye tid i sengen.

Ved siden av en smekrere kropp skal hyppig sex føre til bedre humør, mindre sannsynlighet for å oppleve depresjoner, bedring av immunforsvaret, og sist men ikke minst; Et lengre liv.

Ekspertene er enige om at sex er bra for oss, men kritikerne er ikke helt overbevist om at man faktisk blir tynn av sex:

- Man forbrenner kalorier under sex, men den intensive delen av akten varer ikke så lenge at den har noen nytteverdi, sier slankeekspert Dr. Mary Vernon.

Hun legger til at det er andre nytteverdier som er langt viktigere enn å miste kilo, som for eksempel å få et nærere bånd til partneren og at sex gjør oss avslappet.

Skeptiske kritikere

- De fleste bøker som er skrevet om sex er ikke skrevet for å hjelpe mennesker, men for å tjene penger, legger psykologen Dr. Robert Friar til.

Kerry McCloskey er selvsagt uenig med kritikerne, og i boken refereres det til flere studier som underbygger påstanden om at sex er den beste dietten. Forfatteren skisserer massevis av kreative ideer til hvordan man kan bruke sex til noe mer enn å bare få utløsning, og hun mener at alle burde forsøke å ha mye mer sex enn vi gjennomsnittlig har i dag.

- De to viktigste årsakene til hvorfor forhold ryker er at partene slutter å kommunisere, og de slutter å ha sex. Boken viser hvordan vi kan få mer nytelse i livet, og forbedre kommunikasjonen i forholdet, forklarer hun.

Kilde: foxnews.com i_208806

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning