Liker han deg?

Du er keen som bare det, men hvordan finne ut om han føler det samme?

Publisert Oppdatert
Du har fått øynene opp for en flott fyr, og kanskje har sommerfuglene allerede gjort sitt inntog i magen? Men hvordan kan du egentlig vite om han liker deg også? Det er lett å tolke i hytt og pine, og ønsketenke at det blikket dere vekslet i lunsjen var fullt av følelser for hverandre. Det imidlertid finnes en del relativt sikre tegn.

Les også: Forelsket på avstand

Les også: Her finner du kjæresten!

Les også: Når han er sjenert


Det er ikke mye tvil når:

1. Han snakker om deg
Han er definitivt interessert hvis han begynner å spørre felles venner om hvordan du er, hvor du er fra, om du er singel og så videre. Det kan kanskje virke som om han spør helt tilfeldig, men at han spør på eget initiativ kan ikke bety annet enn at han er interessert i å vite mer.

2. Blikket
Han gir deg et spesielt type blikk, som sier mer enn den nøytrale rolige oppførselen hans. Selv på tvers av et rom vil det spesielle blikket si det meste. Det vurderer deg opp og ned, og øynene hans dveler lengre ved deg enn vanlig. Kanskje smiler han ekstra når han møter blikket ditt.

3. Samtalen
Du merker om han er ekstra interessert i måten han snakker til deg på. Hvis han er en oppmerksom lytter, flink til å stille spørsmål og generelt virker svært opptatt av å prate med deg, er han trolig interessert.

4. Han dukker plutselig opp
Han er veldig interessert hvis han plutselig dukker opp på steder du pleier å vanke. Den eneste måten han kan vite hvor du er til enhver tid, er hvis han har snakket med felles venner, eller lagt merke til ting du har sagt du skal, og når. Han kan kanskje finne på å late som om dere møtes helt tilfeldig, men hvis episoden gjentar seg, er sjansen stor for at det er hans måte å bli bedre kjent på. Hvis du føler det på samme måte, er det ingen grunn til å være beskjeden. Gå bort og bli bedre kjent med han. Du finner raskt ut om du har innbildt deg det hele, eller om følelsen er gjensidig.

5. Du er godt likt
Hvorfor skal han ikke like deg? Du er jo en glad, snill og omgjengelig person, og du vet at vennene dine skryter av deg. Hvis du merker at han viser interesse bør du smile litt ekstra, og vise at du er vennlig innstilt.

Kilde: Articlesbase.com intr_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning