Kom deg videre

Følger du disse tipsene, vil du definitivt komme over eksen.

Kom deg videre
Kom deg videre
Publisert Oppdatert
Det føles virkelig som verdens undergang, og kjærlighetssorg skal slettes ikke undervurderes. Det kan ta knekken på de fleste.

Men selv om det virker fullstendig fjernt i starten, er det faktisk sant at man kommer over det til slutt.

Det er i en slik situasjon det er helt lov, og nødvendig, å være egoistisk.

Les også: Kjip singeltid

Les også: En gang utro, alltid utro

Les også: Skjuler han noe?Start for eksempel med å lage deg en plan, for så å følge den.

Nytt sengetøy

Du kan begynne med å gå til innkjøp av nytt sengetøy, gjerne flere sett slik at du har mye å velge i mellom. På denne måten blir du kvitt dårlig soveromsenergi, lukt som minner om eksen, og det hjelper deg mot en ny og frisk start.

Gå på trening

Pump opp humøret med en skikkelig god treningsøkt, enten du velger å melde deg på timer på treningssenteret eller ta deg en frisk løpetur ute. Dette hjelper på humøret, og du vil være på god vei mot drømmekroppen og en bedre sommer!

Oppdater sminken

Å oppdatere looken din får deg til å føle deg sexy og tiltrekkende igjen. Kanskje ikke noen rå, sotede øyne vil hjelpe mot hjertesorgen med det første, men på sikt vil du føle deg bedre.

Tid til å gråte

Å faktisk bruke tid på å sørge, gråte og tenke over at du har det vondt, er ren terapi. Derfor er det helt i orden å sette seg ned i sofaen under pleddet og gråte til du føler deg helt tom.

På denne måten får du ut vonde tanker og dårlig energi. Så kan du gjerne sove bedre og føle deg friskere til sinns når du våkner igjen.

Rens kroppen

Sett deg for eksempel et mål om å gå for sunn og riktig mat i 30 dager. Deretter har det muligens blitt en så innarbeidet vane at du fortsetter med det.

Energi og selvfølelse vil øke i takt med de sunne råvarene. I denne renselsesprosessen skal du også holde deg unna eksen din, fullstendig.

Slett ham

Å spionere på eksen gjennom Facebook, på MSN eller trykke på navnet hans i mobillisten din, hjelper ikke. Du vil ikke at gamle, vonde sår skal følge deg. Derfor gjør du best i å slette alle minner om han.

Snakk med venner

Enten du vil gå ut en tur for noen drinker, eller om du ikke vil ha kontakt med menn før 2013, sørg for at vennene dine er klar over hvordan de kan hjelpe deg best mulig. La de få vite hva du vil, og at du har behov for å snakke med dem.

Boost egoet

Å gjøre noe du synes er litt skummelt som du aldri har gjort før, for eksempel å melde deg inn på et dating-nettsted, lære deg å stå på snowboard, eller reise til utlandet alene, vil gi deg selvtillit som aldri før!

Å fullføre en vanskelig oppgave vil minne deg om at du er fantastisk som menneske.

Kjæledyr

Forskning viser faktisk at det å ha kjæledyr kan hjelpe deg rent følelsesmessig. Siden det kan være vanskelig å gå inn i noe nytt forhold etter et stygt brudd, kan du for eksempel enten skaffe deg en hund eller katt, eller melde deg inn hos dyrebeskyttelsen og jobbe frivillig for dem noen ganger i uken.

Ta ferie

Utrolig mange føler seg klare for å ta seg en liten ferie etter et brudd. Det føles godt å komme seg bort og ta seg en pause. Men, nøkkelen er å ikke gjøre det for tidlig.

Det er smart å gi seg selv litt tid til å føle seg dårlig, slik at du kan nyte ferien skikkelig etterpå.

Kilde: Ivillage.com

Treningshold220 Shoppe220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning