Kom deg over eksen

Det virker umulig, men det er langt fra sannheten.

Kom deg over eksen
Kom deg over eksen
Publisert Oppdatert
I løpet av livet må de fleste gjennom en, eller flere kjærlighetssorger. Da er det lurt å ta til seg alle gode råd for hvordan man kommer seg videre.

Hvem har vel ikke tilbrakt mange, late dager i sengen med x-antall kleenex, og slukt i seg isboks på isboks i frustrasjon av uventet brudd med kjæresten?

Nettstedet Ivillage.com har samlet de beste rådene for hvordan man skal komme over eks-kjæresten en gang for alle.

Få det ut

Gråt, skrik og syns synd på deg selv. Vend deg i selvmedlidenhet. En dag, mens du gråter og fortsatt har det vondt, vil du plutselig tenke "hei, jeg føler ikke for å synes synd på meg selv lenger. Jeg har det ok". Neste dag vil du føle deg bedre, og dagen etter enda bedre.

Les også: Slik møter du riktig mann

Les også: Fysisk kjærlighetssorg

Les også: Når han er utroPlutselig vil du gjenoppdage smilet ditt, og faktisk le litt av deg selv. Til slutt vil du være takknemlig for hva opplevelsen har lært deg.

Fokuser på i dag

Ta ett skritt av gangen og en dag av gangen. Hvis du begynner å tenke på neste uke, neste måned og neste år, vil du føle deg overveldet.

Tenk positivt

Hvis du tror at du er slått, så er du det. Suksess begynner med din egen vilje. Livets slag vinnes ikke alltid av dem som er raskest eller sterkest. Før eller senere vinner den personen som tror den kan.

Ikke mist troen på mennesker

Hold deg til folk du liker og stoler på. Prøv å finne gleden i hverdagen, og ting vil bli bedre etter hvert. Det er viktig å ikke miste troen på andre mennesker. Alle har minst én god kvalitet.

Vær fryktløs

Ikke la frykten din være til hinder for deg. Mange ganger er frykten vår veldig overdrevet. Jo mer vi bekymrer oss, desto større blir frykten vår.

Gjør noe nytt

Bli gradvis involvert i noe nytt. Enten det er en ny jobb, frivillighetsarbeid eller en kul hobby. Ved å holde seg selv opptatt og å fokusere på og føle seg bra, vil den helbredende prosessen være en sunn prosess.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning