Hva skjuler han for deg?

Her har du fire tegn på at han holder noe tilbake for deg...

Publisert Oppdatert
Går du rundt og er mistenksom i forholdet ditt? Lite er mer skadelig. Først og fremst bør du forsøke å kommunisere med partneren din slik at han forstår hva som plager deg. Om du har prøvd dette, og fremdeles er usikker etterpå, finnes det visse tegn du kan se etter.

Halsen hans er tørr

Om noen skjuler noe kan de bli synlige nervøse når de blir konfrontert med saken. Muskler i kroppen reagerer og halsen blir tørr, forteller Janine Driver ved amerikanske "The body language Institute" og forfatter av boken "You say More than You Think". Så dersom han for eksempel begynner å svelge mye i en samtale, kan dette være fordi han forsøker å løsne opp halsmusklene sine. Tenk over hvilke temaer dere prater om når dette skjer, det vil gi deg et par hint om hva han egentlig skjuler for deg.

Les også: Våre sexbekymringer

Les også: Avslør utroskapen

Les også: Det vi ikke forteller partnerenHan vil ha mer sex

Selvsagt kan det hende at han bare er ekstra lysten på deg en periode, men hvis han plutselig får en voldsom trang til å ha sex mye oftere enn normalt kan dette også være et tegn på at han forsøker å dekke over noe annet. En mann som skjuler noe, vil ikke prøve å komme nærmere deg via samtaler fordi at han er redd for å avsløre seg. Det mener den amerikanske psykologen Krista Bloom;

- Istedet vil han da fylle tiden med deg med noe fysisk.

For mange detaljer

Ikke la deg lure av en mann som tilbyr seg å fortelle voldsomt mye detaljer om hvor han har vært eller hva han har gjort. Dersom det blir overdrevet, er det mulig at han faktisk ønsker å skjule noe.

- Dersom han pauser mye i en detaljert historie, kan det være fordi han forsøker å komme på flere fakta, sier Driver.

Hendene i lommen

Det er alltid lurt å sjekke hva en person gjør med hendene sine når han snakker. Dersom han plutselig putter hendene i lommene sine, eller fikler med fingrene, legger hendene på halsen eller rundt nakken, kan det bety at han trøster seg selv fordi han vet at han har gjort noe galt.

Kilde: Cosmopolitan.com Slutt220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen