Han faker, han også...

Og det er det flere grunner til.

Han faker, han også...
Han faker, han også...
Publisert Oppdatert
Det er slettes ikke bare kvinner som later som de har det bedre enn de egentlig har det i senga. Faktisk viser ulike undersøkelser at opptil 30 prosent av menn har forsøkt å jukse i sengen.

Men hvorfor gjør de egentlig det? Det amerikanske livsstilsmagasinet for menn Creative Loafing har ti svar på dette.

En "facial"

Ikke alle kvinner synes det er toppers å få sæd i ansiktet, derfor er det faktisk noen gutter som later som de kommer i henne bakfra, for så å overraske henne med en skikkelig ladning i ansiktet! Det er trolig smartest å ta den frekkisen med kvinner han aldri vil se igjen...

Pervers?

Så er det de gutta som ikke tør å innrømme sine mer eller mindre bisarre ønsker til partneren sin. Lyster og laster som må være oppfylt og utlevde før han er i stand til å nå orgasme.

Promping og upassende snakk i senga

Jada, kvinner promper også, men om han har luft i magen, kan dette være nok til at han ikke klarer å få orgasme. Men, det er ikke bare fjerting som kan hindre han i å nå klimaks.

Les også: IKKE si dette i senga

Les også: 5 kriser i forholdet

Les også: Kvalitetsfull sengekosEt irriterende kjæledyr som vandrer rundt på soverommet, blodig og stinkende underliv, eller ord som "jeg vil ha barn med deg" eller "min eks pleide å gjøre dette i sengen", er turn-off så det holder.

Sex blir en åndelig opplevelse

Ingenting ødelegger sex fortere enn når en kvinne blir åndelig i sengen, eller forveksler sex med kjærlighet. Sex bør være vill, skitten moro - ikke åndelig og følsom, mener magasinet.

Alkohol

Alkohol og sex går ikke spesielt godt sammen. På den ene siden, kan alkohol hjelpe ham i seng med noen andre han ellers ikke hadde hatt sjans på. Imidlertid påvirker for mye sprit evnene hans slik at han ofte kan bli tvunget til å late som han kommer før ereksjonen forsvinner.

For mye onani

Faktisk kan en mann også onanere for mye til vanlig slik at han egentlig ikke får noe ut om han når klimaks, eller kan det skyldes at han faktisk ligger med for mange kvinner.

Virkelighet versus fantasi

De fleste ser best ut med klær på. Da han endelig har fått dama han vil ha og river av henne klærne, kan hun vise seg å være mindre perfekt enn han så for seg. Og for noen menn er perfekt det eneste som fungerer. Men når han har kommet så langt, er det vanskelig å stikke igjen, så da later han som, da...!

Han er lei

Kjedelig sex er uvanlig i faste forhold, og det er ikke alltid det er noens skyld. Det er tross alt ikke hundrevis av stillinger man kan forsøke.

Hun stresser

Menn vil gjøre alt for å unngå en krangel, til og med fake en orgasme.

Hvis han ikke fikk orgasme ved siste samleie, og hun fikk panikk for det, vil han gjøre alt for å unngå det igjen. Da slipper han beskyldningene fra henne om at ikke elsker henne eller at han er utro. Og frykten for ikke å kunne komme, kan gjøre det enda vanskeligere å få det til.

Hun tenner ham ikke

Kanskje hun bare lukter den dagen, kanskje han bare ikke er kåt. Kanskje hun glemte å barbere leggene. Eller så tenner han rett og slett ikke på henne lenger. Eller har han bare funnet en annen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning