Forsterker ereksjonen

Nytt kondom skal gi stivere penis og mer nytelse for begge.

Publisert Oppdatert
Svært mange menn har problemer med ereksjonen når de har drukket alkohol, men mange sliter også til vanlig med å holde penisen stiv gjennom hele samleiet. Nå lanseres kondomet som tilsynelatende kan bidra til å forsterke ereksjonen og øke følelsen av nytelse for begge kjønn.

Lettere orgasme

Kondomet "Power" inneholder ekstra mye glidemiddel med aminosyren L-arginin som øker blodgjennomstrømningen og dermed kan forsterke ereksjonen.

Les også: Vi er mest fornøyd med sexlivet

Les også: Derfor dør forholdet

Les også: Dette tenner menn- For første gang kan det å bruke kondom ikke bare være noe du gjør for å beskytte deg mot sykdommer eller uønsket graviditet, men noe som kan gi deg bedre sex, sier Tone-Berit Lintho i RFSU til Kvinneguiden.no.

Dropper kondom

RFSU har siden 1973 jobbet for å få norske ungdommer til å bruke kondom. Nå er det imidlertid ting som tyder på at kondombruken blant norsk ungdom ikke går den veien man ønsker. I den nordiske RFSU-undersøkelsen "Sex og kondom og sånn" utført av YouGov, kommer det fram at 62 prosent ikke brukte kondom sist de hadde sex med en ny partner.

- Mange unge mener det er liten sjanse for å bli smittet av kjønnssykdommer, og at det uansett finnes medisin dersom de skulle få for eksempel klamydia som heller ikke er tabu lenger. Men en like viktig grunn til at et flertall av nordmenn i aldersgruppen 20-35 år dropper kondom første gang de har sex med en ny partner, er at de føler seg trygge på partneren sin, sier Lintho.

Føles bedre uten

Blant alle aldersgrupper er den viktigste grunnen til ikke å velge kondom at man er i et fast forhold. Likevel svarer hele 27 prosent at de dropper kondom fordi det føles bedre uten. Derfor har også forbrukerundersøkelsene vært positive når det nå kommer et kondom som ikke bare forhindrer den sure svie, men også framhever den søte kløe.

Forbrukerundersøkelser gjennomført av RFSU viser at 48 prosent rapporterer om økt seksuell nytelse ved bruk av kondomet enn uten, mens 30 prosent opplever at kondomet gjør det lettere å få orgasme.

- Det kreves stadig at vi går nye veier for å få oppmerksomhet rundt kondombruk og hvor viktig det er, sier Lintho. Power-med-strips220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning