Flørt deg inn i hjertet hans

Det er ikke alltid så mye som skal til!

Publisert Oppdatert
Lyst å finne deg en skikkelig bra fyr i helgen? Da skal du vite at å vinne en manns oppmerksomhet ikke trenger å bety at du må vise frem puppene dine eller stadig slikke deg rundt munnen. Det mener den amerikanske samlivseksperten og forfatter av boken Truth in Dating Susan Campbell.

Her får du hennes tips til hvordan du kan sjekke opp en mann på flere sexy, lekne og morsomme måter!

Sjekktips som funker

1. Om du ser en lekker fyr på t-banen, kikk på ham i noen sekunder til du får blikkontakt, se bort og deretter tilbake på ham mens du bøyer hodet litt nedover. Dette er sexy og uskyldig på samme tid.

2. Sitter du i et rom fullt av menn? Snu deg litt sidelengs på stolen, kryss bena og rett deg opp i ryggen. Dra fingrene gjennom håret ditt, dette er noe menn garantert legger merke til.

3. Å "snuble" mot en manns bryst og "tilfeldigvis" gi ham et kompliment, er garantert noe han kommer til å sette pris på.

Les også: Få rett kjemi med ham

Les også: Slik vil vi ha sex

Les også: Flørt i luften?4. Om det er en DJ eller en jukebox på utestedet og du ser en kjekk fyr som tydelig har et musikkønske, spør ham hva han vil høre på. Slik er samtalen i gang.

5. Ser du en lekker mann med kul tatovering eller et spesielt antrekk, hvorfor ikke spørre ham historien bak?

6. Er du på karaokebar, stikk bort til fyren du har sett deg ut og spør om han vil gjøre en duett med deg! En morsom og litt vågal måte å sjarmere ham på.

7. Menn elsker komplimenter, og om mannen du liker har på seg klær som du synes er kule, si det til ham! Spør for eksempel hvor han har kjøpt jakken eller genseren sin og si at du liker stilen hans.

8. Er du på fest og ser fyren du er interessert i stå alene, stikk bort til ham og smil lekent, server ham gjerne en morsom klisjé som "Jeg hørte det skulle være mange kjekke gutter her, så langt har jeg bare sett én!". Han vil garantert le av det og føle seg bra.

9. Du finner sportsbarer og fotballpuber mange steder, dra med deg venninnegjengen din på et slikt sted en fredag ettermiddag og kos dere der. Spør den kjekke fyren i baren hvilket fotballag han holder med, og om han kan fortelle deg hvorfor de er så gode.

10. Sikler du etter en fyr på samme treningsstudio som deg? Still deg opp på tredemøllen ved siden av ham og si til ham at du har sett at han trener der ofte. Du kan gjerne si at du er imponert over hans hyppige treningsrutiner, og at det virkelig gir resultater.

Kilde: Ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen