10 hotte dating-ideer

Glem middag og kino, sjekk disse tipsene i stedet!

10 hotte dating-ideer
10 hotte dating-ideer
Publisert Oppdatert
Er du lei av den vanlige middagsdaten? Høsten er full av muligheter for romantiske aktiviteter! Bli inspirert av våre 10, hotte favorittdater:

1. Nyt den friske høstluften ved å komme dere ut i naturen. Gå en lang tur i flott naturterreng, eller dra på en overnattingstur. Tenn bål, se på stjernene og kryp tett inntil hverandre i samme sovepose.

2. Benytt dere av høstens deilige frukter, enten dere kjøper dem i butikken eller om dere tar dere en tur ut i en hage og plukker dem selv. Finn en god oppskrift og kos dere med en felles bakeaktivitet. Etterpå nytes deilig bakst og, selvsagt, hverandre.

Les også: Derfor faker vi

Les også: Dating på avstand

Les også: Vibrerende orgasme


3. Sjekk byens aktivitetsprogram! Det finnes alltid en festival, en konsert eller et teaterstykke. Gå på noe dere vanligvis ikke ville valgt å gå på, og skap et minne som blir spesielt for dere begge. Kanskje dere blir positivt overrasket.

4. Unn dere litt luksus og book et hotellrom for én natt. Ta med dere stearinlys, ost og vin og kos dere på rommet hele kvelden og natten.

5. Har dere datet en stund? Få tilbake sommerfuglene ved å gjenskape deres første date. Prøv å huske mest mulig av kvelden for å vekke de gode følelsene. Ikke glem at lukter og smaker er sterke triggere når det kommer til minner! Kanskje du brukte en spesiell parfyme denne kvelden?

6. Ønsker du deg en date med høy temperatur? Kjøp en bok med erotiske noveller og les høyt for hverandre.

7. Bruk det dårlige været til å krype tett inntil hverandre i sofaen. Lei mange gode filmer og ha et filmmaraton hjemme i stua. Da kan dere trykke på pauseknappen akkurat når det passer dere.

8. Dra på et spa og få massasje sammen. Kos dere i bassenget og boblebadet og nyt synet av hverandres lettkledde kropper hele dagen.

9. Ta et kurs i vinsmaking! Slik kan dere oppleve en felles aktivitet, lære noe spennende og samtidig bli akkurat passe fnisete og småbrisne.

10. Ta turen til en skolegård i nærheten og utfordre hverandre til en ball-lek. Få opp pulsen og humøret ved å skyte på basketballkurven eller fotballmålet. Etterpå passer det seg med en velfortjent dusj, før vinneren kan nyte premien sin¿

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning