Er svigermor vanskelig?

Det er mulig å få henne på ditt lag. Herreeksperten tipser.

Er svigermor vanskelig?

Er svigermor vanskelig?

Publisert Oppdatert
Du har prøvd utallige ganger å komme under huden på svigers, både gjennom å stille spørsmål, vise interesse, gi komplimenter, bake kake, invitere de på hytta. Likevel er stemningen kjølig og avvisende, og du aner rett og slett ikke hvordan du skal ta tak i problemet.

Det er ganske så traurig om svigermor eller svigerfar, eller gjerne begge på én gang, er nærmest umulige å forholde seg til. Spesielt vanskelig er det når man samtidig har et godt forhold til partneren sin.

Problemer kan løses

Bloggeren Vargas

  • Kvinneguidens Herreekspert deler små og store tanker rundt relasjoner mellom kvinner og menn, helse, økonomi og samfunn.

  • Vargas har en blogg som vil overraske deg, glede deg og engasjere deg. En blogg om livet, om døden og det i mellom.- Det er da kjærligheten blir satt på prøve, fordi det er en belastning i forholdet. Mitt beste råd er å ta det opp med kjæresten og bli enig om en strategi. Ingen forhold er så dårlige at de ikke kan repareres, sier Kvinneguidens Herreekspert, blogger Vargas.

Les også: Samboere for første gang?

Les også: Du bør like å være sexy

Les også: - Ingen menn liker grinete damerHan har selv et godt forhold til sine svigerforeldre, men tror likevel at selv om man har problemer med svigers, er det fullt mulig å få alt til å gå på skinner.

- Om man er glad i sin ektefelle, da ordner det seg med hans eller hennes foreldre også. Det er jo en stor fordel for alle parter, og ikke minst for barn i familien, at man kan kommunisere og være sammen. For mange er familien og svigerfamilien det kjæreste man har bortsett fra sin ektefelle, sier han.

Ligger det et konkret problem i bunnen, som for eksempel økonomi, så finnes det måter å løse disse på, men da må man være ærlige med hverandre.

- Penger kan være roten til et dårlig forhold, kan det unngås så ikke kom inn på privat-økonomiske utfordringer med svigerfamilien. For eksempel vil jeg ikke anbefale å bruke svigerfamilien som kausjonist. Det kan være starten på et problem det kan være vanskelig å få løst, råder bloggeren.

Det viktigste

Selv om det til tider kan virke umulig, så er det faktisk mulig å danne det beste forholdet med svigers. Og Vargas mener at det finnes en perfekt svigerfamilie for alle.

- Det tror jeg faktisk det gjør. De aller fleste får et nært forhold til sin ektefelles foreldre fordi det er den nærmeste familie, bortsett fra sine egne foreldre og søsken. Det kommer ikke av seg selv, men etterhvert som forholdet til din ektefelle blir modent så vil automatisk forholdet til svigerforeldrene gjøre det samme, sier bloggeren.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning