Dette legger han merke til

Slik fanger du oppmerksomheten hans!

Dette legger han merke til
Dette legger han merke til
Publisert Oppdatert
Har du en spesiell person i kikkerten? Har du ennå ikke blitt kjent med ham kan det være vanskelig å vite hvordan du skal få oppmerksomheten hans.

I følge Cosmopolitan.com og Jackie Black, forfatteren av boken "Meeting your match", er det helt konkrete ting menn først legger merke til ved en kvinne, og som avgjør om han tar kontakt eller ikke. Kanskje er det helt andre ting enn du tror? Her får du listen!

Les også: Han er forelsket i deg

Les også: Skjuler han noe?

Les også: Kysset som imponerer


1. Håret ditt

Sunne, vakre lokker er noe av det første menn legger merke til. Dette er rett og slett genetisk betinget. Et flott hår signaliserer at du er en sunn og fruktbar kvinne.

2. Et ekte smil

Noen ganger smiler du på en måte slik at du får et helt spesielt glimt i øyet. Menn er flinke til å legge merke til de små detaljene som viser at smilet ditt er ekte. Et stort, ekte smil viser at du er avslappet og morsom å være sammen med.

3. Gjengen du er sammen med

Vil du at en mann skal komme bort til deg, bør du unngå å henge sammen med en stor gruppe. Da blir det vanskelig for han å ta kontakt. Å være sammen med bare én person er ikke bedre. Da tror han antakeligvis at du ikke vil forlate vennen din for å snakke med ham. Så hva er det perfekte antallet? Tre. Da kan de to vennene dine holde hverandre med selskap mens du er på flørter'n.

4. Stemmen din

Studier viser at menn er tiltrukket av stemmer i det lyse registeret. Antakelivis grunnet naturens forskjeller mellom mann og kvinne. En lys stemme signaliserer femininitet, ungdommelighet og fruktbarhet.

5. Hofte til liv-differansen din

Igjen kan vi skylde på genene. Menn ser automatisk etter mammapotensiale. Hvis livet ditt er synlig smalere enn hoftene dine signaliserer du fruktbarhet. Framhev derfor midjen din hvis du ønsker oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

6. Den friske gløden

Gutter assosierer en glødende hud med god mental helse. Det skyldes at stress og bekymringer som regel fører til uren og gusten hud. Sats derfor på solpudder og friske kinn. Det er definitivt verdt det.

7. Dine falske sider

Og da mener vi ikke personligheten din. Gutter legger raskt merke til alle dine falske medhjelpere, som falske øyevipper og hair extensions. Det signaliserer at du er for opptatt av utseendet ditt.

8. Øynene dine

Øynene er den delen av kroppen som får aller mest oppmerksomhet. En lekker og dramatsik øyesminke vil gjøre at du tiltrekker deg enda flere blikk.ekstra

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning