Vis dette til kjæresten din

Synes du han trenger litt tungeøvelse for at du skal nyte mer? Her har han oppskriften!

Publisert Oppdatert
 • Saken er skrevet av Cpunktet.no!
 • Cunnulingus, eller kunsten å tilfredsstille en kvinne ved hjelp av oral stimulering av kjønnet hennes, er bedre kjent som å slikke henne nedentil, gå ned på henne, bite i teppet, eller hva du måtte foretrekke.

  Men, å slikke er ikke bare å slikke. Du kan kysse, kline, blåse og suge. Tunga kan gjøres bred, flat, spiss, hard eller myk. Er du usikker på resten bør du følge med nå. Og videresend saken gjerne til den du måtte ønske å dele disse tipsene med.

  Her er 12 tips til kjæresten din!

  Begynnelsen

  Om du begynner øverst og kysser deg nedover, har du en god oppvarming til en runde med slikking. Slik lar du henne forstå hva som kommer, samtidig som du kan holde henne på pinebenken en stund.

  Ikke stress
 • Den store kjærligheten
 • Sextips fra terapeuten
 • Når du har kommet deg ned mellom bena hennes er det ingen grunn til å stresse, selv om stemningen noen ganger tilsier at du bør gå rett på sak. Ofte kan ertingen i forkant være halve moroa og vel så det.

  Utvendig

  En god idé er å ta for seg de ytre kjønnsleppene før du sprer dem og vier oppmerksomheten til det aller helligste. Kyss opp og ned langs sprekken, og følg med på responsen du får. Når du føler du har gått rundt grøten lenge nok, er det på tide å spre leppene.

  Innvendig

  Klitoris blir gjerne oppmerksomhetens sentrum når man er kommet til dette stadiet, men husk at det finnes annet der nede også. De indre kjønnsleppene kan være meget erogene og følsomme. Vaginalåpningen likeså.

  A B C

  Du trenger ikke slite deg ut med frenetisk tungeaktivitet gjennom hele seansen. Lange, myke drag blir også satt pris på. Det gode gamle trikset med å skrive alfabetet med tunga, er slettes ikke dumt. Lag kruseduller på, over, under og på sidene av klitoris. Ikke glem å bruke leppene og munnen din.

  Variasjon

  Slikk klitoris med tunga samtidig som du suger den inn i munnen. Fang den mellom leppene og la den gli frem og tilbake. Veksle mellom hardt og mykt, og følg nøye med på tilbakemeldingene du får i form av lyder og bevegelser.

  Intensitet

  Noen jenter har en klitoris som popper helt ut av hetten sin når hun er opphisset. Andre igjen ligger mer eller mindre skjult hele tiden. Om klitoris du har foran deg er skjult, trekker du huden forsiktig tilbake. For noen kan denne typen helt direkte klitorisstimuli bli litt vel intens, mens andre kan elske det, særlig etter litt oppvarming.

  En sikker vinner

  Når du vil sette inn et ekstragir, eller om krampa i tunga tar deg, bruker du fingrene. Om leppene og tunga begynner å bli litt vel møre, kan et par fingre fint lage de myke sirklene som klitoris ønsker seg mens tunga får tilbake spensten.

  Penetrering, enten i form av finger ut og inn eller et leketøy kombinert med tunge og lepper mot klitoris, er en sikker vinner.

  Porno-style

  Viktigheten av fukt må ikke undervurderes. Du kan for eksempel spytte på klitoris før du slikker videre, eller du kan gjøre det litt mer diskret ved å samle spytt i munnen og legge det på tunga.

  Glidemiddel

  Bruk gjerne av hennes egen fuktighet om hun er våt. Glidemiddel er óg en mulighet her, med eller uten smak. I de aller fleste tilfeller gjelder følgende enkle regel: Jo våtere, jo bedre.

  Hele lengder

  Slikk hele lengden av underlivet hennes, og om dere vil kan du ta for deg mellomkjøttet og anus også. For mange er det å bli slikket i rumpa en ganske invaderende affære, og det er lett å bekymre seg for om man lukter vondt eller ikke er ren.

  Kommer du rett fra dusjen er det sjelden grunn til bekymring, og "rimming" - slikking i og rundt anus - kan være en kilde til mye nytelse.

  Gi gass!
 • Trygg og sikker munnsex
 • Kunsten å slikke
 • Sex i hverdagen
 • Selv om det er en god ting å slikke og kysse mer enn bare klitoris, må du huske følgende: Når du merker at hun nærmer seg orgasme, ikke stopp med mindre du har en intensjon om å trekke det ut, eller å pine henne litt ekstra.
 • Les mer om sex og samliv på Cpunktet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen