Se bra ut i sengen

Ikke vær redd for å kle av deg!

Se bra ut i sengen
Se bra ut i sengen
Publisert Oppdatert
For at man skal kunne nyte sex til det fulle, er det aller viktigste at man har det bra med seg selv. Da kan man slappe helt av og kose seg med partneren. Men hvordan få det til?

Les også: Forsterker ereksjonen

Les også: Dette tenner menn

Les også: Derfor er sex suntPrøv for eksempel:

Trene rett før

Å holde seg i form på jevnlig basis gjør at du holder kroppen stram og flott, men det å trene rett før du skal kose deg med kjæresten, vil automatisk gjøre at du føler deg bedre med deg selv. Dette fordi kroppen frigjør gledeshormonene endorfiner når den er i aktivitet, og dermed vil du kjenne deg mer tilfreds og lykkelig. Trening gjør også at musklene i kroppen kommer tydeligere frem de neste timene etter at du har vært i aktivitet. Fokuser på kjernemuskulaturen for best resultat.

Peeling og pleie

Du er sikkert flink å rense og peele ansiktshuden din jevnlig, morgen og kveld. Men, gjør du det samme med huden på resten av kroppen? En deilig dusjsåpe eller olje i dusjen, peeling en-to ganger i uken og voksing og/eller barbering, sørger for at huden din er glatt, sunn og frisk. En strålende myk hud, gjør også at du blir mer komfortabel uten klær. Avslutt alltid med bodylotion. En gjennomfuktet hud ser automatisk sunnere og mer glødende ut.

Selvbruning

Om du har tid til å planlegge litt før du hopper til køys med din kjære, spray kroppen med selvbruningsspray, eller bruk en bodylotion med litt selvbruning i til vanlig. Slik ser kroppen slankere og mer elegant ut, dessuten kommer musklene mer til syne når du får fremhevet konturene med en brunere farge. Du kan også bruke en bronselotion som gir deg farge umiddelbart, uten at den lukter vondt og du slipper å dusje etter påføring.

Undertøy

At lekkert undertøy kan gjøre underverker på soverommet er slettes ingen klisjé! Sexy og vakkert undertøy gjør ikke bare at du ser bra ut når du tar av deg klærne foran partneren din, det gjør at du virkelig føler deg sexy også. Og når du føler deg sexy, vil din kjære elske å se på deg. Derfor er det absolutt ingen dum investering å kjøpe noen stilige hipstertruser, et par frekke push-up-BH-er, noen hofteholdere eller lekre stray-up-strømper.

Tilbehør

Det er lite som er så sexy som en naken kvinne kun iført et langt halskjede, øredobber, ringer og et stort smil. Stort og rufsete hår hjelper også. Prøv selv!

Parfyme

Yndlingsparfymen din gjør at du føler deg fresh og vel med deg selv. På denne måten vil utstrålingen din smitte over på partneren din. Dermed vil du se flott ut i sengen og kunne nyte tiden du har sammen med din kjære!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning