Skikkelig kjerring!

Menn vil ikke ha slike damer som dette..!

Publisert Oppdatert
Ja, menn liker kvinner, men ikke hvilke som helst. Nettstedet askmen.com har laget en liste over hva slags typer kvinner de helst styrer langt unna.

Ikke slik

Er du singel og på jakt etter et mannebein, kan det jo være greit med en aldri så liten oversikt over hva som skremmer og irriterer menn.

Smartingen

De aller fleste menn elsker en kvinne med et stort vokabular, en jente som sier sin mening, og imponerer vennene med å delta i en hissig debatt. Kanskje litt overdrevet, men en kvinne med en verbal selvtillit kan være svært opphissende for menn.

Men for å være realistisk; selv om de fleste foretrekker å date noen med karisma og meninger, er det sjeldent attraktivt med personer som skal trumfe gjennom meningene sine uavbrutt. Dersom du alltid er fullstendig enige med alt mannen sier gjør du ham slett ingen tjeneste, heller tvert i mot. Tenk deg bare hvor lite attraktivt det ville være med en mann som diltet etter deg hele tiden?

Golddigger'n

Noen kvinner blir sjarmert i senk av menn som har fet lommebok. Men om man dater en dame som etterhvert begynner å forvente at mannen skal betale for alt, vil kredittregningene fungere som et rødt fareflagg. Om vennene dine dukker opp og bestiller drinker på hans regning, da tar det nok ikke så lang tid før mannen har forduftet.

Frøken rett

Å være en kvinne med fantastiske kvaliteter hjelper lite dersom du aldri vil høre på mannens meninger, aldri ta andres råd, og alltid mene at du har rett. Frøken rett er sta som få, hun retter på alt, og er kjent som besserwisseren i venneflokken.

Det triste er at frøken rett er vanskelig å endre på, derfor vil menn helst unngå denne typen kvinner.

Forfølgeren

Mange kvinner syns det er helt greit å ringe kjæresten ti ganger på en dag. Hun blander privatlivet med jobblivet og gjør det klart for sin kjære at hun eksisterer og planter rumpa si midt oppi mannens daglige agenda.

Om mannen sier at hun må slutte å være så eiesyk og intens, vil hun fullstendig nekte for enhver besettelse hun har. Hun vil ta dette som et hint om at hun må jobbe hardere for å vinne mannen over, og det ender med at hun plager ham mer.

Pausedama

Denne kvinnetypen er kanskje den slemmeste på listen. Det å være "pausemannen" er svært nedverdigende for en mann. Å være den som trøster dama etter at typen slo opp med henne, for så å se at dama går videre til drømmetypen, er et slag under beltestedet.

Kvinner bør ikke finne seg en stakkars fyr for å bruke ham som en midlertidig trøstepute.

Et kjennetegn på pausedama er en single kvinne som har ivrige venner som ønsker å koble henne sammen med en snill og god fyr mens hun tviler. Om hun tviler, bør mannen ikke ta steget videre.

Fremdeles håp

Vi vet hvilke kvinnetyper menn ikke liker og vi vet hvordan vi skal være for å ikke skremme mennene bort. For menn er det også håp da det florerer av fantastiske kvinner, vakre både på utsiden og innsiden.

Og som kvinne må du ikke være redd for å prøve deg på andre menn, når de ser hvem du er, vil de bli imponert!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning