Derfor er han utro

Det er ikke deg, det er han. Virkelig...!

Publisert Oppdatert
Så klisjé som det måtte høres ut; det ligger i genene hans å være utro.

Det skriver nettstedet Cosmopolitan.com. En av de største og kjedeligste årsakene til at han faller for fristelsen hos en annen kvinne, er at han blir litt for komfortabel rundt deg. Såpass komfortabel at det heller mot det kjedelige.

Klart det kan være massevis av forskjellige grunner til at menn er utro mot sine kjære, men her er hovedårsakene nettstedet presenterer:

Han kjenner deg

Det er meningen at man som partnere skal være komfortable sammen, men problemet er at man etterhvert mister den største spenningen. Mystikk er sexy, og ingenting er mer mystisk enn det ukjente.

Les også: Slik forelsker han seg

Les også: Flere grunner til utroskap

Les også: Betatt og opptattKompisen hans var utro

Om en av vennene hans er utro uten å bli ferska, kan kjæresten din plutselig se på utroskap i et annet lys. Menn, som kvinner, blir påvirket av de rundt seg, og hvis det er sosialt akseptert å være utro i hans kameratgjeng, er det enklere å falle for fristelsen selv.

Nedbrutt på jobb

Når egoet hans blir tråkket på i jobbsammenheng, kan ofte den raskeste løsningen være å bygge opp igjen selvtilliten sin på sjekkefronten. Om han klarer å "fange" en fremmed dame for kvelden, kan han føle seg som kongen igjen.

Deilig dame på gaten

Både kvinner og menn kikker på andre på gaten selv om de er sammen med kjæresten. For noen blir lysten og nysgjerrigheten så sterk at det bare MÅ prøves.

Han rasjonaliserer det

Menn elsker spill, og spill handler om hvor langt man kan tøye regler og grenser. Mange menn har forskjellige definisjoner på hva utroskap er. Tafsing og kyssing er greit på dansegulvet, og dessuten er det lov å feile i fylla. Eller?

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning