Betatt og opptatt

Skal man virkelig gå for det man vil ha, selv om fyren er opptatt?

Publisert Oppdatert
Følelser og fornuft er som regel to vidt forskjellige ting, og man kan ikke styre hvem man blir forelsket i eller betatt av. Så hva skal man egentlig gjøre dersom man faller for en mann som allerede er i et forhold med en annen kvinne?

- Mange menn å ta av

Det store spørsmålet er da om du bør skygge banen eller gå for det du virkelig ønsker?

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!- I utgangspunktet syns jeg man skal skygge banen om man er forelska i en som er opptatt. Det er mange menn å ta av, så gå heller for en singel og få en romanse med god samvittighet. Dessuten vil du føle deg kjempekjip om det viser seg at du ikke vil være sammen han likevel. Klart ansvaret er hans, men du er medskyldig, mener sexpirator ved nettstedet Cpunktet.no Cecilie Kjensli.

Du lurer kanskje på hvordan du skal tolke alle de positive signalene han sender deg, men Kjensli mener at du da bør spørre deg selv om dette er et positivt karaktertrekk. Det at mannen ikke er lojal mot sin kjæreste eller kone, bør bety at du selv blir skeptisk - er det en slik mann du vil ha?

Les også: Guide for nettsjekking

Les også: Populært med jentesex

Les også: Sexleketøy for par- Du merker lett om den opptatte mannen er på sjekkeren, og liker du det bør du gå noen runder med deg selv. Hvor reell er egentlig smigeren, og hva vil han oppnå tror du? Vil du være et lett nummer for en gift mann med problemer eller tørke på hjemmefronten? Klart det kan utvikle seg, og ingen er perfekte, men hovedregelen er at du ikke vil bli forelsket i en gift mann. Du vil ikke sitte hjemme og vente i åresvis før det går opp for deg at han aldri kommer til å bli din, advarer Kjensli.

Du er ikke uskyldig

Det er lett å gi etter for lystene dersom sjansen byr seg, men om dette resulterer i at han er utro sammen med deg, kan du lure på om du oppfører deg like ille som han gjør i og med at du er klar over at han er i et forhold. Kjensli mener dette er krystallklart;

- Hvis mannen er opptatt så er du medskyldig uansett om du vil eller ikke. Ansvaret er hans, men du er i allefall ikke uskyldig hvis du vet han har en annen. Vil du forholde deg til en ulykkelig ekskjæreste og flere stebarn på kjøpet, kanskje?

Gå videre

Klarer du å innse at det aldri kommer til å bli dere to, er det lurt å gjøre prosessen kort for å komme deg videre. Er du allerede dypt involvert med mannen, er det viktig å gi tydelig beskjed om at du ikke vil mer på grunn av omstendighetene, og at livet ditt må gå videre, mener sexpiratoren.

- Slett alle telefonnumre og facebook-vennskapet. Hold deg så langt mulig unna ham som du kan, ikke gå på samme fester, ikke svar hvis han tar kontakt. Ha tålmodighet og tenk at det tar en stund å få renset opp i hode og hjerte, og at tiden leger alle sår. Før du vet ordet av det er han glemt, og du ler av det hele og hvor patetisk det var, mener Kjensli og fortsetter;

- Fantaser om hvem den neste kan bli, så har du litt galgenhumor oppi det hele fremfor å synes synd på deg selv. For synd på deg er det ikke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning