Nye flyruter 2014

Hit kan du fly neste år

Her de store flyselskapenes nye ruter fra og til Norge i 2014.

SAN FRANCISCO: Neste år er det flere destinasjoner enn noensinne å velge mellom, med direkteruter til blant annet San Francisco og Venezia.
SAN FRANCISCO: Neste år er det flere destinasjoner enn noensinne å velge mellom, med direkteruter til blant annet San Francisco og Venezia. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Thinkstockphotos
Publisert Oppdatert

Det er ingen tvil om at vi elsker å reise, og da ofte med fly. Neste år er det flere direkteruter enn noensinne å velge mellom, med destinasjoner som blant annet San Francisco og Venezia.

Her er flyselskapenes nye ruter fra og til Norge i 2014.

SAS´ nye ruter i 2014

- SAS tilbyr flere destinasjoner og hyppigere avganger enn noe annet skandinavisk flyselskap, og vi vil fortsette å investere i vårt kundetilbud framover, sier konserndirektør for Salg & Marked Eivind Roald i SAS i en pressemelding.

- Nye ruter til nye destinasjoner med flere ukentlige avganger, eksempelvis fra Oslo og Stavanger til Aberdeen og Edinburgh, vet vi er attraktivt - spesielt for et næringsliv med økt aktiviet i Skottland.

Fra Oslo:

Edinburgh (10. april - 11. oktober)

Aalborg (starter 30. mars)

Aberdeen (starter 31. mars)

Chania (12. april - 11. oktober)

Olbia (4. juli - 8. august)

Venezia (2. juli - 6. august)

Pisa (28. juni - 9. august)

Larnaca (1. juli - 12. august)

Biarritz (1. juli - 12. august)

Chania (12. april - 11. oktober)

Fra Bergen:

Alanya (2. juli - 6. august)

Billund (28. juni - 16. august)

Fra Stavanger:

Alanya (2. juli - 6. august)

Edinburgh (10. april - 11. oktober)

Fra Kristiansand:

Split (3. juli - 7. august)

Norwegian sine nye ruter i 2014

LOS ANGELES: Vi fortsetter å utvide rutenettet vårt med mange spennende reisemål både i Europa og USA, forklarer informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
LOS ANGELES: Vi fortsetter å utvide rutenettet vårt med mange spennende reisemål både i Europa og USA, forklarer informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Thinkstockphotos

- Vi fortsetter å utvide rutenettet vårt med mange spennende reisemål både i Europa og USA, forklarer informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

- Våre langruter har blitt svært godt mottatt i markedet og vi ser derfor spesielt fram til å ønske våre passasjerer velkommen om bord i våre splitter nye Dreamlinere til Los Angeles, Orlando og San Francisco.

Etter tre år på Torp synes Sandaker-Nielsen det er hyggelig å kunne tilby to helt nye ruter til reisende i Sandefjord-regionen.

- Både Barcelona og Dubrovnik har vært populære ruter fra andre byer i lengre tid, så vi forventer mange fulle fly også fra Torp.

- Oslo - Madrid har vært på manges ønskeliste lenge og det er gledelig å endelig kunne tilby direkterute til den spanske hovedstaden.

Norwegian sine nye ruter fra Norge i 2014

Fra Oslo:

Los Angles

Orlando

San Francisco

Madrid

Fra Sandefjord Torp:

Barcelona (oppstart 3. mai)

Dubrovnik (oppstart 6. mai)

Air France-KLM med ny rute fra Sola

Fransk-nederlandske Air France-KLM oppretter en ny direkterute mellom Stavanger og Paris. Det offentliggjorde selskapet på en pressekonferanse sist måned.

Ruten skal gå to ganger daglig mellom Sola og Charles de Gaulle-flyplassen og starter opp i mars 2014. Det er det Air France-eide regionalselskapet Hop som skal operere ruten med en Embraer 170-maskin med plass til 76 passasjerer.

- Stavanger-markedet er svært viktig for Air France-KLM-gruppen. Fra Stavanger har vi fra tidligere fem daglige avganger med KLM til Amsterdam. Med de to daglige avgangene til Paris har vi sju flygninger ut fra Stavanger hver dag, uttalte norgessjef Daniel Eggenberger i Air France-KLM til Solabladet.

Les også:

Så farlig er turbulens

Styr unna de bakerste flysetene

QUIZ: Vet du hvor flyplassene ligger?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning