Trendfargen i vinter

Du bør gå for det isblå på neglene nå.

Trendfargen i vinter
Trendfargen i vinter
Publisert Oppdatert
Det har etterhvert blitt supertrendy å matche antrekket til neglelakken og noe av det hotteste du kan gjøre er å bruke neglelakken som hovedtilbehøret når du kler deg.

Hver sesong er det én fargenyanse som utmerker seg, og denne vinteren handler det om den isblå fargen på neglene.

Les også: Nydelige negler

Les også: Ta hånd om hendene

Les også: Lett fotpleie- Du treffer garantert sesongens fargetrend hvis du velger en av fargene i Essies vinterkolleksjon "Cocktail Bling". Også i motebildet ser vi farger inspirert av juveler og diamanter, med bleke blå-grå farger, og de dypere blågrønne. Burgunderfarger er også en sikker vinner for de ønsker rødlige farger, forteller Lina Fossaa ved L'oréal når vi møter henne under det amerikanske merket Essies lansering i Norge.

Se bilder fra lanseringen på Kvinneguidens Facebookside!

Nytt tilbehør

Fossaa mener at neglelakk definitivt har blitt den nye mote-assessoaren.

- Riktig farge er viktig for å vise at man følger med på de siste trendene, sier hun.

Essie, som lanserer fire trendkolleksjoner i året med farger som følger sesongens mote, har siden oppstart i 1981 blitt velkjent blant mange fashionistaer og kjendiser verden rundt.

I februar kommer det flere butikker og stands med lakken i Norge.

Perfekt manikyr

Om du har skapet fullt av neglelakk og elsker å oppdatere fingertuppene med freshe, fine farger, er det flere ting du bør ta hensyn til for å unngå slitte negler, samt for å få fargen til å se så fin og jevn ut som mulig.

Fossaa tipser:

- Det viktigste for å få fargen til å holde er definitivt å bruke både basecoat og topcoat. Basecoaten pleier og beskytter neglene og gjør at fargen setter seg bedre. Topcoat forsegler fargen og forlenger resultatet med flere dager! Legg gjerne topcoat annenhver dag etter at du har lagt lakk. Legg alltid også to lag med farge, sier hun.

Du bør også tenke på neglebåndene.

- Bruk neglebåndsolje hver dag! Basecoat beskytter og pleier neglene, og hindrer misfarging. Det finnes også spesielle basecoats som trekker fargen ut, sier Fossaa.

Se bilder fra lanseringen på Kvinneguidens Facebookside!

Essie220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning